Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Samsung
Galaxy J8 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy J8
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy J8
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy J8
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy J8
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy J8
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy J8
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy J8
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy J8
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy J8
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy J8
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy J8
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy J8
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy J8

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy J8
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy J8
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy J8
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy J8
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy J8

Разкодиране на Samsung Galaxy J8

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy J8 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy J8 Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy J8

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy J8

Описание

Samsung се представя на пазара на смартфоните с нови бюджетни модели от серията J – Samsung Galaxy J6 и Samsung Galaxy J8. На българския пазар са въведени и вече познатите Samsung Galaxy A6 и Samsung Galaxy A6 Plus. Акцентът при тях е върху Super Amoled екраните, които разполагат с HD+ резолюция, като единият е с 5,6-инчов дисплей, а другият – с 6-инчов. Оперативната памет, която се предлага от Samsung Galaxy J8 e 4GB, а вградената – 64GB.

Дизайн

Корпусът на устройството е поликарбонатен с матово покритие на гърба. Цветовите нюанси, в които се предлага моделът са син, черен, златен и лилав. Поради големия си екран, захватът с една ръка на устройството не е много удобен.  Но благодарение на екстрата, която е заложена в телефона, е осигурен лесен  достъп до всяка една точка на дисплея . Дизайнът на апарата спомага той да изглежда задоволително добре за телефон от средния ценови клас. Не разполага със защита от прах и вода. Сензорът за пръстови отпечатъци е позициониран на задния панел, в комбинация с основната камера. Поддържа се и отключване на телефона чрез лицево разпознаване. От дясната страна са позиционирани micro SD и SIM слотове, а от долната  – micro USB порт и жак за слушалки. До предната камера е и светлината, сигнализираща за известия. Размерите на модела Samsung Galaxy J8 са 159,2*75,7*8,2мм и с тежест 177гр.

Сервиз на Samsung Galaxy J8 Варна

Дисплей

Въвеждането Infinity Display е новост, която прави моделът предпочитан на пазара на смартфони. Екранът е 6-инчов, Super Amoled, със 720p резолюция.  Устройството се отличава с много добро цветово предаване, яркост, детайлност, осветеност на изображенията. Докато използвате апарата през свободното си време за гледане на видеоклипове в youtube или филми, можете да кореспондирате, в същото време чрез социалните мрежи, skype и т.н.

Процесор

Работи със Snapdragon процесор, с честота 1,8Ghz и графичен ускорител Adreno 506. Операционната система, която е използвана е Android 8.0 Oreo, с интерфейс Samsung Experience 9. При възпроизвеждане на игри не се наблюдава никакво забавяне и засичане на картината. Графичните изображения не са в голяма степен детайлни, но това не може да се възприеме като голям недостатък.

Сервиз на Samsung Galaxy J8 Варна

Батерия

Налична е батерия с капацитет 3500mAh, което автоматично означава, че животът й ще бъде задоволително продължителен. Устройството се зарежда през micro USB порт.

Камера

Задната камера е двойна – с 16mp-ов с бленда f/1.7 и 5mp-ов сензори с бленда f/1.9.  Освен заснемането на изкусни кадри, можета да пресъздадете вашите преживявания чрез Full HD-видеа. Селфи камерата е с 16mp-ов сензор и е допълнена от светкавица. Налични са следните техники при заснимане – Beauty mood, Pro mood, Panorama, Live Focus, Night mood и др. И двете камери се представят много добре при дневни и нощни кадри, при слаба и силна осветеност, при приближени и отдалечени обекти. Портретните снимки могат да бъдат със замъглен, приближаващ и отдалечаващ заден фон, с възможност за включване на повече изображения, с панорамен изглед и с интересни стикери.

Сервиз на Samsung Galaxy J8 Варна

Цена

В средния ценови сегмент, Samsung Galaxy J8 впечатлява и се отличава с възможностите на камерата си, която е най-добрата в J-серията на Samsung, с продължителния живот на батерията и с големия си Super Amoled дисплей.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy J8, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy J8

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service