Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 


 

Сервиз на Samsung Galaxy A71 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy A71
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy A71
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy A71
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy A71
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy A71
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy A71
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy A71
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy A71
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy A71
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy A71
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy A71
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy A71
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy A71

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy A71
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy A71
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy A71
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy A71
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy A71

Разкодиране на Samsung Galaxy A71 

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy A71 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy A71 Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy A71

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy A71

Дизайн
Задната част на Samsung Galaxy A71 е проектирана с това, което Samsung нарича „Призма“ ефект. На гърба има диамантени форми, наслоени с фин линеен модел. A71 се предлага в Prism Crush Silver, Prism Crush Black и Prism Crush Blue. Отпред A71 има Super AMOLED Plus Infinity-O дисплей с големина от 6,7 инча. Тънките рамки обграждат екрана, а предната камера се помещава в малък кръгъл отвор. A71 има четворна настройка разположена в модул с правоъгълна форма. Той е поставен в горния ляв ъгъл на гърба и модулът е леко повдигнат отзад. LED светкавицата също се съдържа в правоъгълния модул. Копчето за сила на звука и бутонът за захранване са разположени от дясната страна на устройството, а вляво можете да намерите двоен слот за SIM със специален слот за microSD карта. Отгоре има само микрофон, а в долната част са разположени 3,5 мм жак за слушалки, USB Type-C порт, микрофон за шумопотискане и единичен говорител надолу.

Дисплей
Както споменахме, Samsung Galaxy A71 разполага с масивен 6,7-инчов дисплей. Той е завладяващ, като се имат предвид тънките рамки около панела и предната камера разположена в отвора, която не е толкова обструктивна като прорезите. Благодарение на панела си Super AMOLED Plus, цветовете са живи и ярки, а черното също излиза дълбоко. Яркостта на панела също е отлична.

Сервиз на Samsung Galaxy A71 Варна

Камера
Задните камери на Samsung Galaxy A71 са 64-мегапикселова основна камера, 12-мегапикселова ултра-широка, 5-мегапикселова за дълбочина и 5-мегапикселова макро камера. Селфи камерата е 32-мегапикселова, а снимките създадени от предната камера, са доста впечатляващи; те изглеждат естествено при достатъчно осветление, с добри цветове и приличн детайли. С включен режим за красота несъвършенствата се размиват и кожата изглежда доста гладка. Задните камери също правят хубави снимки с добри цветове и достатъчно подробности. Произведените изображения са достатъчно красиви, за да бъдат споделени в социалните медии. Използвайки свръхширокия обектив, има лек ефект на рибешко око върху снимките, а цветовете изглеждат малко по-тъмни от основната камера. Подобно на портретните селфи изображения, портретният режим отзад също позволява на потребителите да контролират силата на размазване. Разделянето на обект-фон на задните камери е доста по-добро от режима на селфи, тъй като ръбовете не изглеждат прекалено груби. Samsung Galaxy A71 може да снима до 4K при 30fps. Устройството отбелязва, че ако предпочитате да снимате в 4K, разделителната способност няма да поддържа видео ефекти и видео стабилизация. Заснемането на видеоклипове в 1080p има видео стабилизация и като цяло е доста добро.

Софтуер и интерфейс
Samsung One UI 2.0, базиран на Android 10, действа като операционна система на Samsung Galaxy A71. Потребителите имат възможност да подредят приложенията в стил начален екран или оформление на началния екран и екрана на приложенията (чекмедже). За навигация тя може да бъде променена от оформление с три бутона на базирано на жестове. Има и панел Edge, който потребителите могат да изтеглят от дясната страна на екрана; може да съдържа приложения за бърз достъп, инструменти за интелигентен избор за екранни снимки и инструменти за бутони като компас, фенерче, владетел и други подобни. Извън кутията A71 се предлага предварително инсталирана с обичайните услуги на Google и приложения на Samsung като Galaxy Store, Samsung Global Goals, Samsung Max, Samsung 321, Game Launcher, Samsung Health, Galaxy Wearables, Bixby и др. За приложения на трети страни Netflix, Spotify и Lazada също са предварително инсталирани. От гледна точка на съхранение,Samsung Galaxy A71 се предлага със 128 GB пространство, разширяемо до 512 GB чрез специален слот за microSD. От 128GB място за съхранение, 114GB от него са използваеми.

Сервиз на Samsung Galaxy A71 Варна

Процесор
Под капака Samsung Galaxy A71 е въоръжен с чипсет Qualcomm Snapdragon 730G, сдвоен с 8 GB RAM.
Основни задачи като навигация, сърфиране в мрежата и социалните медии, съобщения и такива не е проблем с A71. Многозадачността също не беше проблем; A71 успя да се справя с всяка задача, която му е зададена.

Свързаност и батерия
Обичайните функции за свързване като 4G LTE, WiFi, Bluetooth и GPS могат да бъдат намерени на Samsung Galaxy A71. Използването на приложения, базирани на местоположение, не е никакъв проблем, като определя местоположенията доста точно на картата. A71 има и NFC поддръжка. Вътре в A71 е батерия с капацитет 4500 mAh. На тест за видео цикъл – 1080p видео, 50% яркост, 50% аудио, самолетен режим, с включени слушалки – и A71 отбелязва общо 21 часа и 22 минути. Устройството има USB Type-C порт и също така има поддръжка за зареждане от 25 W. Отнема час за пълното зареждане на устройството.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy A71, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy A71

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service