Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy A6 Plus (2018)

Разкодиране на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) 

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Варна

Производител: Samsung
Модел: Samsung Galaxy A6 Plus (2018)

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy A6 Plus (2018)

Описание

Сервиз на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Варна

Дизайн и дисплей
Няма стъклен гръб, както А8. Прилича по визия на моделите от серията J. Идва с по-устойчив метален корпус, с профил 7,9мм и тегло 191гр. Тежи доста солидно в ръката, но дисплеят е голям и тежестта е равномерно разпределена, така че не се усеща като неприятно тежък телефон. Разполага и с 3,5мм жак за слушалки. Тук може да се отбележи и практичната позиция на говорителя – в горният десен край. Няма как да го заглушите, докато държите устройството в портретен или в хоризонтален режим. Зарежда се през USB порт, а не от актуалния Type C, който вече си проправи път и в ниския ценови клас. На задният панел е сензорът за пръстови отпечатъци, както и двойната основна камера. Отпред почти цялата част е заета от 6-инчовия, издължен дисплей, с приятно изтънени рамки. Екранът има Full HD резолюция от 1080 на 2220р, а панелът, традиционно за Samsung е Super Amoled. Това означава дълбоко черно и наситени цветове, а също и любимият на много потребители Always on Display, който при минимален разход на енергия винаги показва важна информация на иначе угасения дисплей. Като цяло екранът на Samsung Galaxy A6 Plus е един от акцентите на модела, не само с качествата и функционалността си, а и с приятния си дизайн и намалени рамки.

Сервиз на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Варна

Камера
Основната камера е двойна. Единият сензор е 16mp и има обектив с широка бленда f/1.7. Спомагателният сензор е 5mp и ролята му е да измерва дълбочината в кадъра, така че с негова помощ да създавате по-ефектни портрети с размазан фон например. Това е функцията Live Focus. Снимките, при добри условия на осветеност са чудесни, като за този ценови сегмент. Имат прилична детайлност и близки до естествените цветове. Нощните кадри, след залез не са много задоволителни. Видео записът е с максимум Full HD-резолюция, при 30 кадъра/секунда и за съжаление липсата на стабилизация, си казва думата. Това все пак е очаквано в средния клас. Сред допълнителните екстри на камерата, може да се отбележи AR-стикерите и Pro-режима с ръчни настройки. Важен акцент при модела е предната камера. Тя има 24mp сензор и собствена светкавица, като дори селфитата при ниска осветеност са с добро качество. Светкавицата има регулируема сила с три степени, според осветеността, така че лицето Ви да е оптимално огрято – нито твърде тъмно, нито изгоряло от светлина.

Сервиз на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Варна

Софтуер и процесор
Като конфигурация Galaxy A6 Plus се базира на чипсетът Snapdragon 450, 3GB RAM и 32GB вградена памет и microSD слот. Истината е че в този ценови клас има смартфони с много по-мощни процесори и моделът определено не е максимумът, който можете да получите за парите си. Апаратът се справя много добре с ежедневните задачи, няма проблем с ползването на стандартните приложения за чат, социални мрежи, youtube, игри. На по-тежките заглавия ще усетите прескачания на картината и забавяне. Идва с Android Oreo, покрит от фирмения интерфейс на Samsung. Това е един от добрите варианти за модифициран Android, който предлага от една страна персонализиран поглед към платформата на Google, а от друга – не прекалено шарена и претрупана визия. Имайки предвид позиционирането на телефона, не се очаква да има ъпдейти до следващи версии на Android, но не е изключено.

Сервиз на Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Варна

Батерия
Тя е с капацитет 3500mAh и това се оказва доста прилично за по-горната конфигурация. Не се поддържа нито бързо, нито безжично зареждане. Звукът на апарата излиза само от един високоговорител, но е прилично силен и музиката към игрите или youtube-клиповете например звучат добре. Поддържа се и Dolby Atmos, но трябва да се използват слушалки, защото иначе настройките не са активни. Полезна екстра е функцията за отключване чрез лицево разпознаване, която разбира се не дава най-висока сигурност, но в общия случай е удачен вариант за допълнителна защита. Хубаво е да се регистрира и пръстов отпечатък и лицето, като има и двете опции, се използва по-удобната според ситуацията.

Обобщение
Galaxy A6 Plus изглежда като типичния модел от среден клас, като сред ценните му качества са типичния Super Amoled-екран, сносната камера за снимки при дневна светлина, солидното метално тяло и добрата батерия. Предвид цената, потребителите очакват в известна степен по-добра конфигурация, но това не прави апаратът по-малко желан на пазара.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy A6 Plus (2018), за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy A6 Plus (2018)

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service