Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

 

 

 


 

Сервиз на Samsung Galaxy A31 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy A31
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy A31
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy A31
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy A31
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy A31
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy A31
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy A31
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy A31
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy A31
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy A31
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy A31
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy A31
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy A31

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy A31
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy A31
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy A31
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy A31
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy A31

Разкодиране на Samsung Galaxy A31

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy A31 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy A31 Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy A31

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy A31

Описание

Сервиз на Samsung Galaxy A31 Варна

Дизайн
Смартфонът е с лъскав заден панел и разполага с четворна задна камера. За създаването на нов външен вид, Samsung е заложил на разделен заден панел, който е с различни нюанси. Този дизайн допринася за допълнителен блясък, в случаите, когато устройството е на пряка светлина. В лявата част на устройството се намира слот за SIM карта, в дясната част са разположени бутонът за захранване и бутоните за регулиране на звука, а в долната част може ще откриете 3,5мм аудио жак и порт за зареждане.

Сервиз на Samsung Galaxy A31 Варна

Дисплей
Дисплеят на Samsung Galaxy A31 е с големина 6,4 инча Full HD+ Infinity Y, резолюция 1080 х 2400 пиксела и е заобиколен от тънки рамки. Големият екран предлага достатъчно количество яркост (както на открито, така и на закрито)  и широки ъгли на видимост. Една от най-удобните функции на екранът е прекият път към приложенията от ръба на екрана. Тази функция осигурява достъпа до избрани приложения без да отключвате телефона. Също така разполага и с широкосистемен тъмен режим,  не безизвестния филтър за синя светлина,  и винаги включената функционалност на дисплея.

Сервиз на Samsung Galaxy A31 Варна

Камера
Samsung Galaxy A31 може да се похвали с четворна задна камера, в която са включени 48МР основен сензор с LED светкавица, бленда f /2.0, 8MP ултраширокоъгълна камера с бленда f /2.2, 5MP сензор за дълбочина с f / 2.4 бленда и 5МР макро сензор f/2.4. Galaxy A31 ни предлага наситени изображения на дневна светлина, но при по-слабо осветяване не се представя толкова добре. Поради липсата на „Нощен режим” , снимките, които са направени през тъмната част на денонощието са под средното ниво. Отпред се намира 20 МР селфи камера, която може да се нарече задоволителна.

Сервиз на Samsung Galaxy A31 Варна

Батерия
Имайки предвид малкото тегло на смартфона, в него се намира 5000mAh батерия. Към телефонът е включено и 15W зарядно. Благодарение на тази батерия, Galaxy A31 може да бъде използван в продължение на цял ден без да се наложи презареждане. За пълното презареждане на батерията (от 0 до 100%) обаче ще са нужни малко над 2часа.

Сервиз на Samsung Galaxy A31 Варна

Производителност
Samsung Galaxy A31 се предлага с 8-ядрен процесор MediaTek Helio P65 с 4/6GB RAM и 64/128GB място за съхранение. Операционната система е Android 10, покрита с One UI 2. Потребителският интерфейс предлага “шкафче” с приложения, което означава,че началният екран може да бъде изчистен. Софтуерът предлага функции като тъмен режим, цифрово благосъстояние и други. При тестове за многозадачност , смартфонът Galaxy A31 се справя доста добре, но при играене на игри се наблюдава изоставане и накъсване на графиката.За сметка на това,  Samsung Galaxy A31 може  да ви предложи много добро аудио изживяване, което го прави подходящ за гледане на филми и слушане на музика както на слушалки така и през високоговорителя.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy A31, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy A31

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service