Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy A20s Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy A20s
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy A20s
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy A20s
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy A20s
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy A20s
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy A20s

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy A20s
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy A20s
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy A20s
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy A20s
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy A20s

Разкодиране на Samsung Galaxy A20s

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy A20s – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy A20s Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy A20s

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy A20s

Описание

Сервиз на Samsung Galaxy A20s Варна

Дизайн
Дизайнът на Galaxy A20s може да се определи като обикновен, с изключение на огромния си размер и обем. Гърбът е изработен от пластмаса и е склонен към зацапване и отпечатъци от пръсти, което означава,че не може да го използвате без защита (кейс или калъф които не са включени в пакета). Очарованието идва от тройната вертикално подравнена камера, която изпъква и кара устройството да се клати при поставяне на равна повърхност. В близост до камерата се намира и скенерът за пръстови отпечатъци. Бутонът за захранване е поставен в дясната част на смартфона, а този за регулиране на звука е в левия край, което затруднява натискането им ( съществува възможност за докосване на ръба на екрана в опит да натиснете един от бутоните). В долната част се намират USB Type-C и аудио жак. Устройството се предлага в 4 цвята: червен,черен,син и зелен.

Сервиз на Samsung Galaxy A20s Варна

Дисплей
Дисплеят е с големина 6.5 инча, който е наречен Infinity V-дисплей. Селфи камерата се намира в средата, а на горния ръб се намира слушалката. Предлаганата резолюция е 720 х 1560рх. Екранът на Samsung Galaxy A20s предлага живи цветове, остри икони и достъпен за четене текст, които могат да се регулират от настройките на дисплея. Въпреки,че дисплеят не е AMOLED, гледането на филми и играенето на игри, доставя истинско удоволствие.

Сервиз на Samsung Galaxy A20s Варна

Камера
Задната камера се състои от 13МР широкоъгълен (основна), 8 МР ултраширок и 5МР сензор за дълбочина и всичко това в комбинация с LED светкавица. Селфи камерата е 8МР. Автоматичният режим улавя естествените цветове и не добавя допълнителни ефекти. Налични са интересни филтри за красота, които могат да се изполват както от предната така и от задната камера. При заснемане на портрети и пейзажи се наблюдава отсъствието на желаните детайли, а нивото на шум продължава да проваля снимките направени при слаба светлина. Има възможност приложението да бъде в най-опростен вид, в зависимост от нуждите на клиента. Ако са ви достатъчни режимите „Фото” и „Видео”, винагъи можете да скриете останалите опции и/или да промените подредбата им.

Сервиз на Samsung Galaxy A20s Варна

Батерия и производителност 
Батерията на Samsung Galaxy A20s е с размер 4000mAh, но тестът с гледане на филми показва резултат 9ч. и 11 минути, което е впечатляващо.  При 4-5 часово използване на мобилни данни, SIM карти и други, батерията изразходва 62% от живота си. Най-голяма загуба се отчита при видеозаснемането. Galaxy A20s се предлага с по-стария Qualcomm Snapdragon 450, заедно с 3GB RAM и 32GB ROM ( мястото може да се разшири с добавяне на 1ТВ micro SD карта). Galaxy A20s се предлага с Android 9.0 и Оne UI 1.1 отгоре. Този скин е един от най-добре организираните персонализирани продукти на Samsung, заредени с много опции за персонализиране на цялата среда. Друга опция,която Samsung Galaxy A20s ви предлага е инсталирането на „тема с висок контраст”, което улеснява затрудненията при четене на текст в тема „по подразбиране”.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy A20s, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy A20s

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service