Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Samsung Galaxy A21s Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на дисплей + touchscreen на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на USB-конектор на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на батерия на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на аудио жак на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на микрофон на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на слушалка на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на високоговорител на Samsung Galaxy A21s
 • смяна на заден гръб/капак на Samsung Galaxy A21s
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Samsung Galaxy A21s
 • подмяна на основна платка на Samsung Galaxy A21s
 • ремонт по основна платка на Samsung Galaxy A21s
 • сушене/почистване след намокряне на Samsung Galaxy A21s

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Samsung Galaxy A21s
 • премахване на passcode на Samsung Galaxy A21s
 • отключване на gmail-account на Samsung Galaxy A21s
 • разкодиране (отключване от оператор) на Samsung Galaxy A21s
 • премахване на samsung account на Samsung Galaxy A21s

Разкодиране на Samsung Galaxy A21s

Тест, диагностика и профилактика на Samsung Galaxy A21s – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Samsung Galaxy A21s Варна

Производител: Samsung
Модел: Galaxy A21s

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Samsung Galaxy A21s

Описание

Сервиз на Samsung Galaxy A21s Варна

Дизайн
Samsung Galaxy A21s е с размери 167,7 х 75,3 х 8,9 mm и тегло от 192g.Корпусът на смартфона е изработен от пластмаса и има лек блясък. В горната лява страна на гърба на телефона се намира блокът от камери и лед светкавица, а в непосредствена близост е и сензорът за пръстови отпечатъци. В долната част са разположени 3,5мм жак за слушалки, USB порт Type-C за презареждане и единичен високоговорител. В лявата страна на Galaxy A21s ще откриете бутоните за захранване и за регулиране на звука. Samsung Galaxy A21s се предлага в четири различни цветови опции: бяло,черно,червено и синьо.

Сервиз на Samsung Galaxy A21s Варна

Дисплей
Дисплеят на Galaxy A21s е 6,5” плосък LCD, с разделителна способност 1600 х 720 пиксела и 60Hz честота на опресняване. Рамките на екрана са сведени до минимум, което го прави с модерна визия. В горния ляв ъгъл се намира прорезът за  селфи камерата. Настройката на цветовете не е голяма, така че не очаквайте изскачащи цветове като на AMOLED. Екранът не е ярък, цветовете не са много богати, така че преди да започнете редакцията на снимките, ще трябва да се съобразите с това. От друга страна разделителната способност се оказва малка за големият дисплей и с просто око можем да видим ивиците на графиката.

Сервиз на Samsung Galaxy A21s Варна

Камера
Galaxy A21s може да се похвали с четворна задна камера – 48МР основна f/2.0, 8MP ултраширока f/2.2, Maкро 2МР f/2.4 и сензор за дълбочина. Преди всичко ви съветваме да не правите снимки в движение, защото телефонът не разполага със стабилизираща система. Основната камера снима на 12МР като използва комбиниране на пиксели, но има и режим 48МР, който употребява пълната разделителна способност. Като предимство можем да изтъкнем изрязването на мащабирани изображение, защото софтуерът ви позволява да го направите изключително лесно. Опцията HDR ще ви даде добри снимки, защото системата работи добре.  При ниска осветеност, изображенията губят остротата и баланса в цветовете. Samsung разполага със система за „фокус на живо” като използва сензора за дълбочина (четвъртия обектив), която е изключително полезна при портретни снимки. Предната камера е 13МР  и има възможност да ви даде „измити” снимки, но това е може да се поправи с малко контраст и връщане на цвета.

Сервиз на Samsung Galaxy A21s Варна

Батерия
Samsung Galaxy A21s разполага с несменяема Li-Po  5000mAh батерия. За презареждането се грижи 15W адаптер, който поддържа бързо зареждане. За пълното презареждане (от 0 до 100%) ще са ви нужни около 2 часа. Благодарение на огромния капацитет на батерията ще можете да използвате Galaxy A21s в продължение на два дни (поне) с едно зареждане.

Сервиз на Samsung Galaxy A21s Варна

Производителност
Galaxy A21s се предлага с процесор Enoxynos 850, поддържан от 3GB RAM. Хардуерът е от среден клас, което означава че не е гладък. При използване на навигацията се наблюдава забавяне, но при сърфирането в интернет и употребата на социални мрежи всичко е нормално. Смартфонът не усеща затруднение при гледане на филми,слушане на музика и по-леки игри, но ако сте решили,че ще играете Call of Duty Mobile, ще ви посъветваме да се откажете. Samsung Galaxy A21s поддържа най-новия софтуер на Google Android и Samsung, което означава че получавате достъп до много опции и контроли на софтуера, но има и много неща,които са отстранени.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Samsung Galaxy A21s, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Samsung Galaxy A21s

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service