Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на дисплей + touchscreen на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на USB-конектор на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на батерия на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на аудио жак на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на микрофон на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на слушалка на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на високоговорител на Realme X3 SuperZoom
 • смяна на заден гръб/капак на Realme X3 SuperZoom
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Realme X3 SuperZoom
 • подмяна на основна платка на Realme X3 SuperZoom
 • ремонт по основна платка на Realme X3 SuperZoom
 • сушене/почистване след намокряне на Realme X3 SuperZoom


Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Realme X3 SuperZoom
 • премахване на passcode на Realme X3 SuperZoom
 • отключване на gmail-account на Realme X3 SuperZoom
 • разкодиране (отключване от оператор) на Realme X3 SuperZoom
 • премахване на samsung account на Realme X3 SuperZoom

Разкодиране на Realme X3 SuperZoom

Тест, диагностика и профилактика на Realme X3 SuperZoom – ЦЕНА 15-20лв

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна

Производител: Realme
Модел: Realme X3 SuperZoom

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Realme X3 SuperZoom

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна

Дизайн

Realme X3 SuperZoom е може би един от най-добре изглеждащите телефони с такъв тип конфигурация. Устройството има има гладко, матово покритие отзад и текстура, която създава много първокласно усещане. Задният панел е направен от стъкло и под него се наблюдава холографски ефект, когато сте изложени на различни сценарии на осветление. Рамката е направена от поликарбонат, но изобщо не се чувства евтина и помага за цялостното сцепление. Предлага се в два цвята- Arctic White и Glacier Blue.

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна

Дисплей

X3 SuperZoom има 6,6-инчов FHD + IPS панел със съотношение екран към тялото 90,5%, плътност на пикселите 399 PPI и е защитен от Corning Gorilla Glass 5. Устройството се предлага с максимална честота на опресняване от 120 Hz, което се чувства супер гладко при навигация из целия потребителски интерфейс. Това е една от най-атрактивните функции на това устройство, особено ако сте запознати с това колко може да повлияе когато играете игри. IPS дисплеят е хубав и отчетлив с доста добри ъгли на видимост и с яркост на екрана до сериозните 480 нита. Използването на това устройство в ярка среда няма да е проблем.

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна

Камера

Realme X3 SuperZoom се предлага с типичната вертикално подравнена настройка на четворна камера. Но това, което прави този телефон малко по-специален, е това, което е в него. 64MP основен сензор, 8MP перископ обектив с OIS, още 8MP за Ultrawide при 119 градуса FOV и 2MP макро обектив с 4 см разстояние на фокусиране. 64-мегапикселовата основна камера на X3 SuperZoom използва най-новия сензор GW1 на Samsung. Снимките са хубави и отчетливи, с цялостно отлично цветопредаване. Имате опцията да включите режима на AI Color Dazzle, за да придадете на изображенията още по- впечатляващ вид. Ултраширокият режим работи отлично, а 8MP перископ обектив позволява да правите снимки на големи разстояния. 5-кратно оптично увеличение и до 60-кратно цифрово увеличение, комбинирано с OIS, което помага да поддържате изображенията стабилни, докато заснемате своя кадър. Преминавайки към качеството на видеото, X3 SuperZoom може да записва до 4k @ 60 / fps с помощта на основния си сензор. Получаваме функцията за стабилизиране на видео UIS на Realme и функцията UIS Max Video Stabilization, която ви дава красиви плавни снимки дори с треперещи ръце. Имаме и Slo-Mo запис, който ви позволява да снимате с 240, 480 или 960 кадъра в секунда. Възпроизвеждането на видео е приятно и ярко, стига да снимате с правилното количество осветление; тъй като има по-малко време за експониране на всеки кадър, особено ако започнете да записвате с 960 FPS.

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна

Софтуер и потребителски интерфейс

Що се отнася до софтуера, Realme X3 SuperZoom работи на Realme UI 1.0, базиран на Android 10. Освен широкосистемен тъмен режим, OSIE Vision Effect и, разбира се, пространство за игри за оптимизация, Realme UI също има режим на фокусиране, поддръжка на NFC и двойно докосване за заключване. Ако прегледате настройките, можете също да намерите опцията за задаване на честотата на опресняване на 120Hz, 60Hz или Auto Select. Разбира се, 120Hz дисплей е страхотно нещо, което да имате на телефона, но израсходва повече батерия. Можете да включите Google Assistant, като задържите бутона за захранване за половин секунда. Плъзгането вдясно от началния екран ще ви даде достъп до раздела Smart Assistant, който позволява достъп до бързи функции като отворени приложения, показване на времето, проследяване на стъпките и добавяне на любимите контакти на една удобна страница. Устройството ни има вътрешно хранилище от 256 GB, което би трябвало да е повече от достатъчно за обикновения потребител.

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна

Процесор

Realme X3 SuperZoom е оборудван с процесор Qualcomm Snapdragon 855+ заедно с подобрена версия на графичния процесор Adreno 640, което прави този телефон бърз и изпълнителен. Устройството се предлага с 12 GB RAM, така че превключването през приложения е бързо и не нулира приложенията толкова често, колкото другите телефони с по-малка вградена памет, което може да бъде полезно за тези, които много мултитаскират. Що се отнася до игрите, X3 SuperZoom може да изпълнява практически всяка игра която включите. Технологията за охлаждане на Realme поддържа вътрешните температури да работят на безопасни нива, така че прегряването няма да е проблем за това устройство.

Сервиз на Realme X3 Super Zoom Варна

Батерия

Що се отнася до батерията, получвате капацитет от 4200 mAh, което е около стандарта за смартфоните в днешно време. В стандартен тест за видео цикъл Realme X3 SuperZoom издържа 20 часа и 48 минути. Не е изненада, че наличието на дисплей с висока честота на опресняване може да повлияе на това колко бързо се изтощава батерията. Въпреки че е вярно, X3 SuperZoom се представя добре. С включеното 30W зарядно отнема само 53 минути, за да се зареди до 100%, което е отлично, особено ако често забравяте да заредите телефона си, преди да излезете от къщата, или просто използвате телефона си много.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Realme X3 SuperZoom, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Realme X3 SuperZoom

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service