Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Realme C11 Варна


Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Realme C11
 • смяна на дисплей + touchscreen на Realme C11
 • смяна на USB-конектор на Realme C11
 • смяна на батерия на Realme C11
 • смяна на аудио жак на Realme C11
 • смяна на микрофон на Realme C11
 • смяна на слушалка на Realme C11
 • смяна на високоговорител на Realme C11
 • смяна на заден гръб/капак на Realme C11
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Realme C11
 • подмяна на основна платка на Realme C11
 • ремонт по основна платка на Realme C11
 • сушене/почистване след намокряне на Realme C11

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Realme C11
 • премахване на passcode на Realme C11
 • отключване на gmail-account на Realme C11
 • разкодиране (отключване от оператор) на Realme C11
 • премахване на samsung account на Realme C11

Разкодиране на Realme C11

Тест, диагностика и профилактика на Realme C11 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Realme C11 Варна

Производител: Realme
Модел: C11

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Realme C11

Описание

Сервиз на Realme C11 Варна

Дизайн
Realme C11 почти може да бъде объркан с премиум телефон. Разполага с голям 6.5-инчов дисплей, дебелина 9.1 мм и идва с тегло 196 грама, което се чувства много удобно за държане в ръката. Устройството се предлага в два цвята- Pepper Grey и Mint Green. Отзад има поликарбонатен заден панел с текстурирано покритие; което помага да се запази сцеплението на телефона, както и да се избегнат ненужни следи от пръстови отпечатъци.

Дисплей
Дисплеят е 6.5-инчов IPS панел, работещ с резолюция 1560 x 720, което се равнява на 270ppi. Цветовете са приятни и живи, а ъглите на гледане са прилични и показват добър контраст, особено когато гледате мултимедийно съдържание. При максимална яркост Realme C11 се вижда отлично дори при силно осветление, като когато сте на открито.

Сервиз на Realme C11 Варна

Камера
Камерите на устройството са общо три. Състоят се от двойна задна настройка- 13MP първичен сензор и 2MP сензор за дълбочина. Отпред има 5MP сензор за селфита. Кадрите направени със задната камера, са добри, особено при включен режим HDR и AI Color Dazzle. Получавате прилично изглеждащи изображения с приятен цвят. Портретният режим с помощта на основния стрелец също работи добре. Realme C11 се представя най-добре от близо до средни разстояния с достатъчно количество осветление. Има нощен пейзаж и професионален режим, така че нощните снимки са постижими. Realme C11 има изходно изображение от 4160 x 3120 пиксела, без настройка за промяна в приложението за камера по подразбиране. Има избор за снимане при 720 или 1080p при 30 кадъра в секунда, когато става въпрос за видеозапис. Качеството е достатъчно за ежедневна употреба и тъй като това няма никаква форма на стабилизация, ще трябва да държите ръцете си стабилни.

Интерфейс и сигурност
Потребителския интерфейс Realme UI е базиран на Android 10. Интерфейсът удоволствие да се използва благодарение на своята плавност, сигурност и полезни функции като Realme share. Предварително инсталираните приложения включват стандартния пакет на Google и собствените приложения на Realme, включително Realme Link и Gamespace. Що се отнася до съхранението, от общо 32 GB, 12,8 GB се заема от системните файлове, оставяйки ви само 19,2 GB полезно пространство, но винаги можете да поставите microSD карта с до 256 GB разширяема памет. Тъй като C11 няма скенер за пръстови отпечатъци, единственият допълнителен слой сигурност, който имаме, е отключване с лице, което работи добре дори в тъмна среда.

Сервиз на Realme C11 Варна

Процесор
В основата на Realme C11 е чипсетът MediaTek Helio G35 с графичен процесор PowerVR GE8320, заедно с 2GB RAM и 32GB eMMC 5.1 памет. Ефективността е достатъчна за повечето основни задачи като социални медии и други леки приложения. Що се отнася до многозадачността, ниското количество RAM взема своето, когато няколко неща се случват едновременно във фонов режим.

Свързаност и батерия
Realme C11 се предлага със стандартни функции за безжична свързаност като 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, безжична точка за достъп, Bluetooth 5.0, GPS и FM радио. За захранване се предлага с батерия от 5000 mAh с поддръжка за зареждане от 10 W. Този огромен капацитет, съчетан с екрана с по-ниска разделителна способност и енергоефективния чипсет, осигуряват лесен двудневен живот на батерията.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Realme C11, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Realme C11

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service