Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

Сервиз на Blackberry Q10

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Blackberry Q10
 • смяна на високоговорител на Blackberry Q10
 • смяна на микрофон на Blackberry Q10
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Blackberry Q10
 • Смяна на Клавиатурна платка на Blackberry Q10
 • Смяна на Звънец на Blackberry Q10
 • Смяна на Лентов кабел на Blackberry Q10
 • Смяна на Камера на Blackberry Q10
 • Смяна на Капак батерия на Blackberry Q10
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Blackberry Q10
 • Отключване на Blackberry Q10
 • и други услуги

Разкодиране на Blackberry Q10 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Blackberry Q10 – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на BlackBerry Q10

Описание

Новият модел BlackBerry Q10 е нещо като хибрид, съчетаващ в себе си старата и новата формула на BlackBerry в опит да се справи с ерата на супер-смартфоните, но и в същото време да останат верни на корените на марката. Със своя 1.5GHz двуядрен процесор, 3.1-инчов сензорен дисплей и 8-мегапикселова камера, Q10 е далеч от съперничество със Samsung Galaxy S4 или HTC One. Създаден е, за да зарадва бизнес потребителите, като същевременно им предложи достатъчномодерен смартфон.

Сервиз на Blackberry Q10

Дизайн

Доста интересен дизайн ни предлага BlackBerry Q10. С възможността за действителна QWERTY клавиатура е по-лесен да се използва от всеки, който не държи на обичайните плоски, цифрови клавиатури на съвременните телефони. С връщането на клавиатурата, BlackBerry правят правилната стъпка назад. Изглежда, че BlackBerry са преоткрили усещането за QWERTY и са го направили още по-удобно и добро, както е и при BlackBerry Bold 9900. Клавишите се усещат добре разположени, удобни за ползване както с една, така и с две ръце. А с металните пластинки, разделящи всеки ред бутони, се предотвратява случайното натискане на няколко такива.

Всеки, за когото тъч-скрийн телефоните са бреме и трудни за работа, ще заобича Q10. Разбира се, BlackBerry Q10 е много повече от клавиатура. Той изглежда и се усеща елегантно, изискано и професионално. Q10 е със заоблени ръбове и мек гумиран заден панел, за по-удобно захващане в ръката. Той е на огромно разстояние от металните HTC One или Sony Xperia Z, и то в положително отношение. Качеството на изработка също е на ниво. Със сигурност това не е от телефоните, за които веднага ще трябва да вземете калъфче, за да го предпазите. Истински бизнес телефон, за всеки със забързано и натоварено ежедневие.

Дисплей

Екрана на BlackBerry Q10 е забележителна стъпка нагоре за BlackBerry. Той е 3.1-инчов Super AMOLED сензорен дисплей и е квадратен с 720 х 720 резолюция, а не широкоекранен като повечето типични телефони със сензорен екран. Това е необходимо, заради наличието на допълнителната клавиатура.

Позитивна страна е наличието на много пиксели – по 328 на всеки инч, за сравнение на iPhone 4S са 330Текстовете се четат толкова лесно, колкото и на всеки негов съперник, а точността на сензорния екран е безупречна. AMOLED дисплеите имат нужда от по-малко енергия, за разлика от LCD, което ще подобрява живота на батерията.

Ремонт на Q10

Интерфейс и памет

BlackBerry Q10 е първият телефон, който работи с актуализираната операционна система BlackBerry 10.1, в резултат на което, Q10 е изключително приятен за използване. Удобната QWERTY клавиатура, обичайна за BlackBerry, e изключително лесна за управление и лесно можете да се разхождате из множеството приложения. BlackBerry Q10 в никакъв случай не е слаб, но не е и от най-мощните устройства, излезли на пазара.

С 1.5GHz двуядрен процесор и 2GB оперативна памет е достатъчно добър за повечето хора. Все пак е малко бавна работата, докато се прехвърляте от едно в друго меню. Което не е болка за умиране, но със сигурност ще ви направи впечатление, ако сте работили с iPhone 5 или Samsung S4. Не се представя особено добре и при игрите, но пък той не е създаден за това – Q10 е бизнес телефон и в комуникациите се справя безупречно.

Камера

Камерата на BlackBerry Q10 е същата като на Z10 – 8-мегапикселова основна и 2-мегапикселова  предна камера. Доста добри резултати показва камерата – снимките са впечатляващи с добро осветление и наситени цветове. За съжаление нейната LED  светкавица не е никак добра. Когато се използва снимките стават с неестествени цветове и изкуствени отенъци. Единствено допълните опции за редактиране на изображенията малко помагат в този случай. Но колкото и да се използват, в крайна сметка те не са чудотворци. Така че тук е слабата страна на Q10. Но пък имайки предвид, че в крайна сметка това е бизнес телефон, камерата му е перфектна.

Сервиз на Q10

Батерия

Батерията на BlackBerry Q10 е доста силна – 2100mAh литиево-йонна. Но за максимално оптимизираното и използване има нужда от доста настройки. При нормална употреба батерията ще издържи цял ден. При едно внимателно управление на настройките и изключване на NFC чипа, когато не се използва, ще ви се наложи да заредите телефона си едва на третия ден от използването му.

Само сега в Онлайн магазин за GSM и аксесоари Blackberry Q10 на ниска цена с 2г гаранция и възможност за безплатна доставка!

Сервиз Skyfon – гр. Варна поддържа в наличност всички резервни части за  BlackBerry Q10

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service