Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на BlackBerry Z10

 • Смяна на LCD дисплей на BlackBerry Z10
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на BlackBerry Z10
 • Преинсталиране на операционната система на BlackBerry Z10
 • Смяна стъклото на сензора на BlackBerry Z10
 • Ремонт на подсветката на екрана на BlackBerry Z10
 • Смяна конектора за зареждане на BlackBerry Z10
 • Ремонт на бутона за силата на звука  на BlackBerry Z10
 • Ремонт на бутона за включване на BlackBerry Z10
 • Смяна на високоговорителя на BlackBerry Z10
 • Смяна на джойстик на BlackBerry Z10
 • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на BlackBerry Z10
 • Смяна на панел и клавиатура на BlackBerry Z10
 • Софтуерен ремонт на BlackBerry Z10

Разкодиране на Blackberry Z10 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blackberry Z10 – ЦЕНА 15лв.

Сервиз BlackBerry Z10

Производител: BlackBerry
Модел: Z10
 

Описание

Компанията BlackBerry отново се завръща със стилен смартфон, за да покаже обновената си оперативна система. Тези от Вас, които вече са имали възможност да се докоснат до апарата, са се убедили сами в подобренията, както откъм технически характеристики, така и откъм дизайн на модела. Интерфейсът е подобрен, така че за почитателите на стилните устройства, този апарат определено ще се хареса.

От компанията смятат, че именно този модел ще ги върне обратно в играта и ще ги изстреля пред конкуренцията. BlackBerry Z10 не е просто смартфон, а истинско произведение на най-модерните технологии, което е заключено в много стилен и изискан корпус с плавни и меки линии. Моделът на BlackBerry Z10 може дори да се нарече малко строг и семпли, но си има своите предимства, на които днес ще обърнем внимание.

Сервиз на Blackberry Z10

Размерите на апарата са съответно – ширина 65,6 мм, височина 130 мм, дебелина 9 мм и тегло 137,5 грама. Благодарение на удобните си размери, работата с него е лесна дори с една ръка. За да е още по-стабилен смартфона е добавено гумирано покритие на панела в задната част, като там е разположена и камерата на телефона от 8 MP и резолюция 3264 х 2448 пиксела.

Ремонт на Z10

Освен това модела има автофокус и LED светкавица, за да се наслаждавате на още почисти и ясни снимки, без значение от осветеността на помещението. В лявата част на корпуса можем да намерим USB и HDMI портове, а в дясната част на панела се намира удобен бутон, с който да регулирате звука при разговор, а също така на мултимедийните приложения. В горната част на корпуса на смартфон BlackBerry Z10 се намира 3,5 мм жак за слушалки. Апаратът притежава достатъчно вътрешна памет от 16 GB, но за повече удобство е добавен възможността да увеличите това място с помощта на microSD карта.

Сервиз на Z10

Оперативната памет на модели е 2 GB, която ни гарантира бързата и безпроблемна работа на това устройство от най-ново поколение. На предната част на смартфона е разположен 4,2 инчов екран, а над него се намира първата камера от 2 MP. Благодарение на нея ще можете лесно и удобно да провеждате вашите видеоразговори с приятели и близки. Въпреки малко по-големите размери на модела, той се ползва с голям интерес още с лансирането си на пазара.

В този смартфон BlackBerry Z10 всичко е страхотно – дисплей, процесор, операционна система! Моделът работи с най-новата BlackBerry 10 OS ъпгрейдната до версия v10. Благодарение големия успех на тази ОС, канадската компания заяви, че може да продава нейния лиценз, като това да стане добър източник за приходи.

Още със самото си пускане в продажба, BlackBerry Z10 става любим на много от почитателите на тази марка. Това е наистина уникален телефон, който ще Ви забавлява, където и да сте, защото има много високи мултимедийни възможности и технически параметри. Всеки, който се докосне до този модел, ще остане очарова и ще се радва с пълна сила на новата си придобивка от най-ново поколение. 

Blackberry Z10 на ниска цена с 2г гаранция и възможност за безплатна доставка в

Оналйн магазин за GSM и аксесоари!

Сервиз Skyfon – гр. Варна поддържа в наличност всички резервни части за  BlackBerry Z10

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service