Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

blackberry-passport

Сервиз на Blackberry Passport

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Blackberry Passport
 • смяна на високоговорител на Blackberry Passport
 • смяна на микрофон на Blackberry Passport
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Blackberry Passport
 • Смяна на Клавиатурна платка на Blackberry Passport
 • Смяна на Звънец на Blackberry Passport
 • Смяна на Лентов кабел на Blackberry Passport
 • Смяна на Камера на Blackberry Passport
 • Смяна на Капак батерия на Blackberry Passport
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Blackberry Passport
 • Отключване на Blackberry Passport
 • и други услуги

Разкодиране на Blackberry Passport – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Blackberry Passport – ЦЕНА 15лв.

BlackBerry Passport

Производител: BlackBerry
Модел: Passport


Описание


Blackberry активно се опитва да намери баланс към традиционните си клиенти. За да ги привлече залага на наличието на QWERTY-клавиатурата, но и не се отказва от сензорния екран.  Именно да се постави в същото устройство QWERTY-клавиатура и голям екран е почти невъзможно, за това винаги едното ще бъде компромис за сметка на дугото.


BlackBerry Passport  Дизайн

С модела Passport в действителност Blackberry се опита да се вслушва в желанията на потребителите и направи редица промени в дизайна – това е първият смартфон Blackberry с този набор от компонени по искане на потребителите. Като се има предвид, че компанията оцелява, а не е  в страхотна форма, можете да бъдете щастливи, че тя започва да се вслушва в клиентите си.

Позиционирането на Blackberry Passport до някаква степен не се различава от другите модели на линията – основният фокус е върху онези неща, които се използват за Blackberry като използването на поща, докато работите с офис документи. Компанията подчерта, че сега работата е станала още по-удобна, защото екрана е по-широк и побира по-дълъг текст,  повече линии на електронни таблици и други подобни.


BlackBerry PASSPORT Размери

Устройството е толкова голямо на фона на днешните смартфони, че се възприема повече като фаблет, от колкото обикновен телефон. Размери – 128×90.3×9.3 мм, тегло – 196 грама. Устройството може да се държи с една ръка, но това не е много удобно и причината е неговата ширина. Тегло не играе никаква роля.


BlackBerry passport Клавиатура

Сега нека да преминем през елементите на дизайна. От дясната страна са разположени три бутона – за контрол на силата на звука и бутон за показване на различни характеристики, можете да се персонализира, по подразбиране.

В горния край е 3.5мм жак за слушалки, до него е бутона за включване / изключване. Това разположение на клавишите е традиционно за Blackberry. Друг важен момент  е, че клавиатурата не е просто механична, тя поддържа разпознаване на жестове. Например, като започнете да пишете думата ще се покаже ред на екрана и вие можете да изберете  това което жеаете съответно. Освен това, клавиатурата поддържа лесно движение, за да можете да изтрие това, което желаете.  Удобна, нали?

Продукт известен още и като blackberry classic, BLACKBERRY PASSPORT blackberry passport, BLACKBERRY Passport

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BlackBerry Passport, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Blackberry Passport.

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service