Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Moto G82 5G Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto G82 5G
 • Смяна на панелите на Motorola Moto G82 5G
 • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto G82 5G
 • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto G82 5G
 • Смяна на микрофон на Motorola Moto G82 5G
 • Смяна на сим четеца на Motorola Moto G82 5G
 • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto G82 5G
 • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto G82 5G
 • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto G82 5G
  .
  Софтуерен ремонт

Разкодиране на Motorola Moto G82 5G

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Moto G82 5G – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Motorola Moto G82 5G Варна

Производител: Motorola
Модел:  Moto G82 5G

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto G82 5G

Описание

Сервиз на Motorola Moto G82 5G Варна

Дизайн
Motorola Moto G82 5G 
се предлага в 2 конфигурации на рам памет и съхранение – 4GB RAM/64GB и 6GB RAM/128GB. Устройството се предлага в 2 цвята – въгленово сиво и порцеланово бяло.
Задният панел е направен от пластмаса, която е гладка на допир и изглежда първокласно. Той е с матово покритие, но въпреки това отразява слънчева светлина. Смартфонът е елегантен и тънък (7,99 мм) и можете лесно да го използвате само с една ръка. От дясната страна на устройството се намират бутоните за регулиране на силата на звука. В съседният бутон за захранване се намира и сензорът за пръстови отпечатъци. В долният край на устройството се намира USB Type-C порт, решетка на високоговорителя и 3,5 мм жак за слушалки. От горната страна на рамката има още един високоговорител. На панела отзад се намира модул с тройна камера и LED светкавица.

 Сервиз на Motorola Moto G82 5G Варна

Дисплей & Камера
Дисплеят на Motorola Moto G82 5G има 6,6-инчов OLED FHD+ дисплей без почти никакви рамки. Размерът на дисплеят е 6.6-инчов, което означава, че ще се насладите на големи визуализации, докато гледате съдържание. Цветовете на OLED дисплеят са усезаемо по-добри и по-ярки от обикновен LCD дисплей. Екранът е с 90Hz честота на опресняване и това ще направи движението на съдържание изключително гладко и плавно.
Настройката на камерата е съставена от 50MP основен сензор, 8MP ултраширок сензор и още един 2MP макро обектив предназначен за приближени снимки. Камерата има различни режими като Cinemagraph, Ultra-Res, Night Vision, Group Selfie, Panorama, Pro, Portrait и др. HDR и светкавицата също могат да бъдат активирани.

Сервиз на Motorola Moto G82 5G Варна

Батерия & Производителност
Този смартфон се захранва от масивна Li-Po батерия, която е с капацитет 5000 mAh, несменяема. При нормална употреба устройството спокойно би издържало около ден и половина без зареждане. Разполага също и с 30W бързо зареждане, което ще ви позволи заряд от 0 до 50% за около 30 минути, и 100% за около 50 минути. Процесорът е Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G. Процесорът е достатъчно добър при многозадачност или извършване на ежедневните дейности. Може да изпитате затруднение единствено при играене на тежки игри с високо качество на графиката или превключване между тях.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto G82 5G, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Moto G82 5G

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service