Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Moto E5 Plus Варна

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto E5 Plus
  • Смяна на панелите на Motorola Moto E5 Plus
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto E5 Plus
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto E5 Plus
  • Смяна на микрофон на Motorola Moto E5 Plus
  • Смяна на сим четеца на Motorola Moto E5 Plus
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto E5 Plus
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto E5 Plus
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto E5 Plus

Разкодиране на Motorola Moto E5 Plus

Тест, диагностика и профилактика наMotorola Moto E5 Plus – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Motorola Moto E5 Plus Варна

Производител: Motorola
Модел: Moto E5 Plus

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto E5 Plus

Описание

Моделът се налага на пазара на смартфони с големите възможности на батерията си и с големия размер на екрана. Той върна Motorola на пазара на смартфони, и я нареди сред водещите компании.

Дизайн
Очаквана е не толкова престижна визия, предвид цената му. Дизайнът на модела обаче е много елегантен, особено видът на задния панел. Цветовите нюанси, в които се предлага също са много приятни. От задната страна са позиционирани основната камера и сензорът за пръстови отпечатъци. Положението на последният е много удобно и има позиционирано лого на него. Задната камера изцяло приляга върху задния панел и се изравнява с него. Размерът на устройството е 160,9*75,3*9,4мм, а тежестта 196,6гр. Корпусът е пластмасов и лъскав, и се усеща много приятен при допир.

Сервиз на Motorola Moto E5 Plus Варна

Дисплей
Дисплеят е 6-инчов, IPS LCD, с резолюция 720*1440 пиксела и съотношение на страните 18:9 и Gorilla Glass защита. За първи път, компанията въвежда такава резолюция на такава достъпна цена, а също така и визуално изглежда много добре. Цветовете са точни, реалистични и натурални.

Процесор
Моделът не може да се похвали с кой знае какви модернизации в софтуерно отношение, но за цената, на която се предлага и наличните специфики са впечатляващи. Процесорът е четириядрен 1.4GHz Cortex-A53, с графичен ускорител Adreno 308, чипсет Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 и операционна система Android 8.0 (Oreo). Основната може да бъде 32 и 16GB, а оперативната – 3 и 2GB RAM.

Сервиз на Motorola Moto E5 Plus Варна

Камера
Основната камера е с 12mp-ов сензор с бленда f/2.0, LED светкавица и режими Panorama и HDR. Видеоклиповете са 1080р с 30 кадъра/секунда.
Предната камера е с 5mp-ов сензор с апертура f/2.0 и LED светкавица.
Снимките и видеата са с много добро качество. Няма забавяне и засичане при видеоклиповете. Изображенията и обектите са детайлизирани, фокусирани и реалистични. При силна и слаба осветеност резултатите също са много добри.

Сервиз на Motorola Moto E5 Plus Варна

Батерия
Батерията е несменяема с капацитет 5000mAh. Това е огромен плюс при моделът и определено го прави предпочитан. Компенсира слабостите в конфигурацията му. Продължителността на живота на батерията е завидно продължителен. Разполага с технология за бързо зареждане. Наличен е micro USB слот за зареждане, през който скоростта на заряд не е особено бърза. Ако батерията е водещ компонент при изборът ви на мобилен апарат, това е бюджетният телефон, в който със сигурност е подходящо да инвестирате.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto E5 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Moto E5 Plus.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service