Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

 

Сервиз на LG Stylus 2 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG Stylus 2
 • смяна на високоговорител на LG Stylus 2
 • смяна на микрофон на LG  Stylus 2
 • смяна на клавиатура на LG Stylus 2
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG Stylus 2
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG Stylus 2
 • Смяна на Звънец на LG Stylus 2
 • Смяна на Лентов кабел на LG Stylus 2
 • Смяна на Камера на LG Stylus 2
 • Смяна на Капак батерия на LG Stylus 2

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG Stylus 2
 • Отключване на LG Stylus 2

Разкодиране на LG Stylus 2 

Тест, диагностика и профилактика на LG Stylus 2 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG Stylus 2 Варна

Производител: LG
Модел: Stylus 2

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG Stylus 2

Описание

Смартфон LG Stylus 2 е обявен още преди началото на 2016. LG Electronics обяви, че ще покаже публично LG G4 Stylus смартфон-наследник на изложението MWC 2016 в Барселона на 22 февруари. Въпреки това, характеристиките и изображенията на смартфона, който е обявен за LG Stylus 2, производителят от Южна Корея е решил да публикува по-рано. Новият модул ще получи екран с диагонал 5.7 инча, извършва В-клетъчна Touch технология, 1280 х 720 пиксела – също като своя предшественик. Писалката ще има специално нанопокритие, за по-голяма точност, а перото на LG G4 Stylus има гумен накрайник.

Сервиз на LG Stylus 2 Варна

В LG Stylus 2 ще бъде инсталиран четириядрен процесор, с тактова честота 1,2 GHz, както и скромната по днешните стандарти, 1.5 GB оперативна памет и 16 GB флаш памет, която може да се разшири с карта памет. Все пак, струва си да се добави, че при LG G4 Stylus е само 1 GB оперативната памет и 8 GB флаш памет. смартфона има камера с резолюция от 13 и 8 мегапиксела. Подвижен капацитет на батерията от 3000 mah мигрирали от предишния модел.
Смартфонът ще бъде снабден с конектор USB 2.0 и също модули Wi-Fi 802,11 б, г, п и Bluetooth 4.1. Размерите на LG Stylus 2 са 155 х 79.6 х 7.4 mm, с тегло 145 г, смартфона ще работи с ОС Android 6.0 Marshmallow.

Сервиз на LG Stylus 2 Варна

LG Stylus 2 ще бъде на разположение в титан, бял и кафяв цвят-различни  и интересни корпуси. Цената ще бъде обявен на MWC 2016. Главно китайските производители, като Samsung с ниска цена и подреждане са направили металните апарати в средата на диапазона и са много популярни. LG не се свързва с тази тенденция със Stylus 2, но разчита на пластмаса изцяло. Това също спестява от теглото: С 142 грама LG Stylus 2 е най-лекият сред устройствата за сравнение, въпреки че е един от най-големите смартфони в същото време.

Сервиз на LG Stylus 2 Варна

Стабилността може да бъде подобрена. Малък натиск върху предната и задната страна става видим на екрана. Най-трудно е да се деформира слушалката, което след това води до напукване и тих шум. Смартфонът се държи приятно благодарение на заоблените ръбове, но размерът му не го прави подходящ за малки ръце.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P9 Lite mini, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg stylus 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service