Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

lg-magna

Сервиз на LG Magna Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG Magna
 • смяна на високоговорител на LG Magna
 • смяна на микрофон на LG Magna
 • смяна на клавиатура на LG Magna
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG Magna
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG Magna
 • Смяна на Звънец на LG Magna
 • Смяна на Лентов кабел на LG Magna
 • Смяна на Камера на LG Magna
 • Смяна на Капак батерия на LG Magna

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG Magna
 • Отключване на LG Magna

Разкодиране на LG H500 Magna

Тест, диагностика и профилактика на LG H500 Magna– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG Magna Варна

Производител: LG
Модел: Magna

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG H500 Magna

Описание

Сервиз на LG Magna Варна

Новостта е базирана на чипсет MediaTek MT6582 и е въоръжен с четири ядра. Тяхната тактова честота – 1.3 GHz. Процесорът е доста традиционен за бюджетните и средни пазарни сегменти, изключителни характеристики не притежава, но за да се гарантира нормалното функциониране на смартфона е доста способен. 17000 точки в еталон AnTuTu – напълно приемлива фигура. Модел е с поддръжка на LTE мрежа, работещ с Qualcomm Snapdragon 410 чипсет, който също има четири ядра, но те са с честота 1,2 GHz.
Подобно на други базирани MT6582, LG Magna има двоен графичен чип Mali-400 MP2, работещ на 500 MHz. За световните новости на представянето му изглежда достатъчно. HD-видео възпроизвеждането не е проблем, а за играене на игри е още по-лесно и са с нормално изпълнение.

Сервиз на LG във Варна и София

LG Magna е оборудвана с капацитета на батерията от 2540 mah. Батерията може да издържи около 2 дни в режим на готовност, в ден на умерена употреба  5-8 часа в зависимост от яркостта и качеството на комуникация и сърфирането в интернет. Като цяло, това са най-традиционните показатели при този клас устройства.

Сервиз на LG Magna Варна

В LG Magna има 2 инсталирани камери. Основните е с резолюция от 8 мегапиксела, оборудвана с LED светкавица и има автоматично фокусиране. За своя ценови сегмент на камерата може да се нарече напълно приемлива. На слънце, снимките са ярки и ясни, на залеза – детайлите са загубени. Въпреки това, този недостатък не се отрича.

Сервиз на LG Magna Варна

Дисплея на LG Magna се различава по необичайната форма: тя е леко изкривена. Както показва практиката, това решение има редица предимства: микрофона по време на разговор е по-близо до устата и с помощта на смартфон при държане с една ръка е по-лесно да достигнете най-горната част на екрана с пръст. Резолюция на устройството на дисплея е 1280×720 пиксела, а диагонала е от 5 инча.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG H500 Magna, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg magna

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service