Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

lg-l-bello

Сервиз на LG Bello II Варна

 Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG Bello II
 • смяна на високоговорител на LG Bello II
 • смяна на микрофон на LG Bello II
 • смяна на клавиатура на LG Bello II
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG Bello II
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG Bello II
 • Смяна на Звънец на LG Bello II
 • Смяна на Лентов кабел на LG Bello II
 • Смяна на Камера на LG Bello II
 • Смяна на Капак батерия на LG Bello II

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG Bello II
 • Отключване на LG Bello II

Разкодиране на LG Bello II.

Тест, диагностика и профилактика на LG Bello II– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG Bello II Варна

Производител: LG
Модел: LG Bello II

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG D335 L Bello

Описание

По време на изложението IFA 2014 в Берлин, LG Electronics представи своят нов смартфон от евтината бюджетна линия L-серия. Смартфоните LG L Fino и L Bello са продължение на миналогодишната серия от LG L III. По-ранни мобилни телефони на това семейство са имали в своето име само числени и писмени наименования, но сега, всяко устройство е получило, най-накрая, индивидуално и лесен за запомняне име. След героите на най-горния ред от G серията на сцената в края на годината излезе много по-евтин смартфон на корейския производител, с напълно различно позициониране.
LG се ангажира с предоставянето на висококачествени мобилни устройства, тъй като съвременните практически купувачите на смартфони не са готови да си разрешат само за основни функции, каза по този повод Чен-Сеок Парк, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company.  Ние вярваме, че смартфона L Bello ще бъде отличен избор за тези, които търсят работа от смартфоните на високо ниво и набор от функции в разумно съотношение “цена-производителност “.

Сервиз на LG Bello II Варна

Външен вид и лекота на използване
По дизайн, LG L Bello смартфона наистина е много подобен на топ представителите на G линия, като например LG G3, с изключение, че тук всичко е по-лесно – както по отношение на производството на материали и от гледна точка на цялостния облик. Смартфонът не изглежда скъп или стилен на външен вид, а  прост и обикновен пластмасов евтин смартфон, доста голям и закръглен, със силно заоблени ъгли и с гладка и доста хлъзгава задната корица.

Сервиз на LG Bello II Варна

Корпуса на LG L Bello е изцяло от пластмаса, метални парчета. Гланцови странични повърхности на корпуса покрити с лак. 5 инчов смартфон достатъчно голяма по размер и прекалено дебел, макар че теглото му за изненада е още по-малко от това на компактния LG L Fino. Ако сравним двете устройства заедно, младшия модел LG L Fino изглежда много по-предпочитан за удобство поради размера и се дължи на  сцеплението  с грапава повърхност на задната част.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG D335 L Bello, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за LG Bello II

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service