Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.
.
.

lg-k7

Сервиз на LG K7 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG K7
 • смяна на високоговорител на LG K7
 • смяна на микрофон на LG K7
 • смяна на клавиатура на LG K7
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG K7
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG K7
 • Смяна на Звънец на LG K7
 • Смяна на Лентов кабел на LG K7
 • Смяна на Камера на LG K7
 • Смяна на Капак батерия на LG K7

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG K7
 • Отключване на LG K7

Разкодиране на LG K7

Тест, диагностика и профилактика на LG K7– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG K7 Варна

Производител: LG
Модел: K7

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG X210 K7

Описание

Сервиз на LG K7 Варна

От доста дълго време, един след друг LG произвежда подобни смартфони, както по производителност, така и по външния вид. Промяна на името, както и някои спецификации. така и героя на този преглед не се различава от всяко ново явление от своите “братя”. LG К7 X210DS се позиционира като селфи телефон. Той разполага с алтернативно име – LG K7 3G. Това показва, че има и други версии на това устройство, с изключение на някои от характеристиките и наличието на 4G.
Смартфонът влезе в продажба през 2016. Големи и добре известни търговци на дребно го продават на цена от 136 щатски долара. Цената е валидна към момента на писане на този преглед.

Сервиз на LG K7 Варна

Характеристики на LG K7 X210DS: Абсолютно всички спецификации на този смартфон показват, че това е ниво на бюджетна влизане.
дизайн: Смартфонът се предлага в черно, бяло и златно. Страничните рамки са боядисани в цвета на метала, въпреки че в действителност пластмасата се използва основно като материал за корпуса. Задният капак е с грапава повърхност, така че смартфонът не се “опитва” да се измъкне от ръката. На страничните ръбове няма бутоните: контрол на звука и бутона за захранване, те са на задния панел. Бутоните “Back” и “Home” са изчезнали от предния панел. Те са прехвърлени в програмата на дисплея. Корпусът има сгъваем дизайн, размерите на корпуса: 72,5 х 143,6 х 9.05 mm, тегло – 158 гр

Сервиз на LG K7 Варна

процесор
За изпълнението на смартфон системата отговаря MediaTek MT6580M кристала. Чип който се състои от 4 ядра Cortex-A7, който може да работи с максимална честота от 1.3 GHz. Графичния чип, който е използван е 400MP2. Синтетична ефективност на теста LG K7. Това е смартфони на ниво бюджет.
Устройството показва добри резултати. Инсталирана мощност за да се гарантира бърз работа на интерфейса и стартираните приложения. За навигация, браузърите и други производителността е достатъчна. Освен това, смартфонът без никакви проблеми за справяне с 3D игри. Естествено, най-взискателните игри на хардуера могат да работят правилно само с по-ниски настройки на графиките.

Сервиз на LG K7 Варна
Количеството на RAM – 1 GB. Необходимият минимум за комфортна работа с устройството и обичайната практика на повечето бюджетни смартфони. Вътрешна памет от 8 GB, от които на потребителят са достъпни около 4, а останалата част отива за нуждите на системата. Под капака има слот за картата с памет, на която могат да се поставят до 32 GB.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG X210  K7, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg k7

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service