Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз LG K11 Plus Варна

 

                   Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG K11 Plus 
 • смяна на високоговорител на LG K11 Plus 
 • смяна на микрофон на LG K11 Plus 
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG K11 Plus 
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG K11 Plus 
 • Смяна на Звънец на LG K11 Plus 
 • Смяна на Лентов кабел на LG K11 Plus 
 • Смяна на Камера на LG K11 Plus 
 • Смяна на Капак батерия на LG K11 Plus 
 • и други услуги

                  Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG K11 Plus 
 • Отключване на LG K11 Plus 
 • и други услуги

Разкодиране на LG K11 Plus

Тест, диагностика и профилактика на LG K11 Plus – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз LG K11 Plus Варна

Производител: LG
Модел: K11 Plus

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm LG K11 Plus

Описание

Дизайн
Размерът на устройството е 148,7*75,3*8,7мм. Дизайнът на апарата е същият като на K11 Alpha. На задният панел линията на антената е една и съща, а също така и капакът е същият – сменяем и пластмасов. Основната камера, LED светкавицата и скенерът за пръстови отпечатъци са разположение стандартно на задният панел на апарата. В долната част има заден високоговорител.

Сервиз LG K11 Plus Варна

Дисплей
Дисплеят е 5,3-инчов, IPS LCD, с резолюция 720*1280 пиксела и съотношение на страните 16:9. Разполага с детайлност в кинематографично отношение с хубав цветови контраст. Идеално и комфортно стои в дланта. Екранът е със забележителни възможности. Можете да наблюдавате дисплея от различни ъгли и да получавате максимално добър образ отвсяко едно местоположение. Можете да наблюдавате повече образи и пейзажи едновременно, да четете статия или да сърфирате в социалните мрежи при най-високо качество на екрана. Визуалното изживяване при всяка една дейност е впечатляващо.

Сервиз LG K11 Plus Варна

Процесор
Процесорът е осемядрен, с чипсет Mediatek MT6750 и графичен ускорител Mali-T860MP2. Операционната система, на която е заложено е Android 7.1.2. Вариантите за основна и вградена памет са 32GB с 2/3GB RAM и 16GB с 2GB RAM. Носи забележителна производителност при стартиране и активиране на приложенията. Изпълняването на множество задачи паралелно е напълно възможна. Възможностите за съхранение са големи. Можете да инсталирате повече приложения, игри, да заснемете повече снимки, видеоклипове, както и да записвате повече песни. Операционната система предоставя много скоростна и свежа платформа, чрез която потребителите се свързват в движение и биват продуктивни, независимо от местоположението си. Операционната система носи на устройството още плавна дейности и сигурност.

Сервиз LG K11 Plus Варна

Камера
Основната камера е двойна: основният сензор е 13mp-ов с бленда f/2.2, а допълнителния – 8mp-ов с бленда f/2.2. Разполага с LED светкавица и можете да направите страхотни снимки както при силна, така и при слаба осветеност.
Предната камера е с 5mp-ов сензор и бленда f/2.2. Можете да се самозаснемете и ли да направите видео разговор, когато пожелаете.

Сервиз LG K11 Plus Варна

Батерия
Батерията е несменяема, с капацитет 3000mAh. Поддържа се технология за бързо зареждане.

Цена
По отношение на процесорът, възможностите на камерата и конфигурацията на дисплея, телефонът много добре се позиционира на пазара на смартфони според ценовия сегмент, в който попада.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG K11 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG K11 Plus

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service