Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

lg-g4-stylus

Сервиз на LG G4 Stylus Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG G4 Stylus
 • смяна на високоговорител на LG G4 Stylus
 • смяна на микрофон на LG G4 Stylus
 • смяна на клавиатура на LG G4 Stylus
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG G4 Stylus
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG G4 Stylus
 • Смяна на Звънец на LG  G4 Stylus
 • Смяна на Лентов кабел на LG G4 Stylus
 • Смяна на Камера на LG G4 Stylus
 • Смяна на Капак батерия на LG G4 Stylus

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG G4 Stylus
 • Отключване на LG G4 Stylus

Разкодиране на LG G4 Stylus

Тест, диагностика и профилактика на LG G4 Stylus– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG G4 Stylus Варна

Производител: LG
Модел: G4 Stylus

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG G4 Stylus

Описание

След появата си е спечелил значителна популярност успешения G4 флагман, смартфона на корейската компания LG е решила да пусне под едно и също име няколко мобилни устройства, като се опитва да изтръгне максимума от успеха на своя флагман. Наскоро появил се смартфона LG G4 Stylus очевидно дължи успеха си членовете от соето семейство и наистина изглежда подобно на LG G4, въпреки че няма извити форми на тялото и екрана. (Може би производство на извити дисплеи с индивидуални размери изглежда твърде скъпо за разработчиците).

Сервиз на LG G4 Stylus Варна

Местоположение на LG G4 Stylus модела под премиум продуктите на интернет страницата на корейската компания също предполага, че настоящото преразглеждане на висикокласните телефони. Въпреки това, дори на пръв поглед в спецификациите става ясно, че това е смартфон далеч от възможностите на флагмана G4 и на първокласни продукти като цяло. LG G4 Stylus има дисплей с ниска резолюция, остарели и доста скромни възможности хардуерна платформа, а дори е лишен от възможността да работи в LTE мрежи. Апарата се води от средния клас.

Сервиз на LG G4 Stylus Варна

Външен вид и лекота на използване:
LG G4 Stylus наистина е доста подобен по форма на по-възрастните си колеги LG G Flex и LG G4, но в този случай той не разполага с извит екран, или дори гърба не е заотрен. Устройството е абсолютно право и равно, въпреки че той притежава някаква кривина, която се дължи на формата на страната на корпуса.

Сервиз на LG G4 Stylus Варна

Под капака ще откриете стандартен набор от слотове: две – за SIM-карта Micro-SIM формат, а третият за картата с памет. Батерията може да се отстранява. На задния панел на устройството станартно поставените- прозорец на камерата, единична LED светкавица с лазерен далекомер, решетката и, разбира се, специален блок за управление, хардуерни бутони, появили се и при последните LG смартфони на задната страна. Бутоните имат стандартните функции: централния клавиш отговаря на включването на смартфон и заключване, а другите два, отгоре и отдолу, са отговорни за регулиране силата на звука. Има хардуерен бутон осигуряващ допълнителна функционалност за управление: дълго задържане на бутона горната стартира Qmemo приложение, а долното копче активирате камерата.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG G4 Stylus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  LG G4 Stylus

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service