Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

LG-G3

Сервиз на LG G3 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG G3
 • смяна на високоговорител на LG G3
 • смяна на микрофон на LG G3
 • смяна на клавиатура на LG G3
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG G3
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG G3
 • Смяна на Звънец на LG G3
 • Смяна на Лентов кабел на LG G3
 • Смяна на Камера на LG G3
 • Смяна на Капак батерия на LG G3

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG G3
 • Отключване на LG G3

Разкодиране на LG G3

Тест, диагностика и профилактика на LG G3– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG G3 Варна

Производител: LG
Модел: G3

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG G3

Описание

Сервиз на LG G3 Варна

LG отново актуализира свой флагман смартфон от топ серията G. Новият флагман на компанията стана, след като всички “състезатели” са пуснали на пазара своите водещи решения идвайки сезона на новите модели. По това време, вече са познати Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, дори и с ново въплъщение на HTC One, получил индекс M8. Всички тези марки с най-добрите тенденции работят по най-новата си версия на Qualcomm хардуерна платформа – на Snapdragon 801, като в момента са най-силните и модерни мобилни устройства в световния пазар. Всеки един от най-големите иновации на сезона има някаква необичайна особеност, независимо дали това е скенер за пръстови отпечатъци, уред за измерване на кръвно налягане или нещо друго; Открихме нещо уникално и в LG G3.

Сервиз на LG G3 Варна

На първо място, новият флагман на LG се гордее със своята необикновена способност на екрана: Quad HD все още е уникален за времето си и  като решение за смартфон. Въпреки това е трудно да сме уверено твърди, че такова разрешение е истинска необходимост за всички, но вниманието на такава необикновена характеристика разбира се е привлекателно. Има нововъведения в смартфона на корейците и други различия – като уникален (например, наличието на лазери) те се срещат при предишните модели от серията, но в този случай са били подложени на значително ревизиране. Като цяло, промените са достатъчни, за да се проучат новостите по най-подробния начин.

Сервиз на LG G3 Варна

Съдържание на пакета:
LG G3 смартфона е с достатъчно голям размер на кутията от твърд картон с лакиран капак в златисто кафяво. Кутията изглежда доста стилно и съдържа по повърхността си малко но достатъчно необходимата информация. В рамките всичко е добре направено, внимателно замислено.

Сервиз на LG G3 Варна

Заслужава да се отбележи като допълнителен аксесоар, който се използва като прикритие преносим компютър с кръгла форма и прозорец, чрез който ссс пециален режим се показва информация от екрана на смартфона. За тази форма на прозорец кейса дори получи подходящо име QuickCircle. Аксесоара естествено се продава отделно, а от познатия аналог на Samsung се различава по това, че тук на задната корица действа като дюза към основния капак на смартфон.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG G3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg g3

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service