Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 

.

.

.

lg-g-flex-2

Сервиз на LG G Flex 2 Варна


Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG G Flex 2
 • смяна на високоговорител на LG G Flex 2
 • смяна на микрофон на LG G Flex 2
 • смяна на клавиатура на LG G Flex 2
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG G Flex 2
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG G Flex 2
 • Смяна на Звънец на LG G Flex 2
 • Смяна на Лентов кабел на LG G Flex 2
 • Смяна на Камера на LG G Flex 2
 • Смяна на Капак батерия на LG G Flex 2

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG G Flex 2
 • Отключване на LG G Flex 2

Разкодиране на LG G Flex 2

Тест, диагностика и профилактика на LG G Flex 2 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG G Flex 2 Варна

Производител: LG
Модел: G Flex 2

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG H955 G Flex 2

Описание

Съдържание на пакет:
LG G Flex 2 е на разположение за продажба в много малка, почти с размерите на самия смартфон картонена кутия с тънки вътрешни отделения, за да се поставят аксесоарите. Най-малко липсата на етикети и разнообразие от цветове правят опаковката достатъчно строга и стилна.

Сервиз на LG G Flex 2 Варна

Комплекта от аксесоари се състои от компактно зарядно с бързо зареждане (изходен ток 1,8 А), свързващ кабел Micro-USB, слушалки марка LE530 и документи на хартиен носител. Опаковката е скромна, но за качествените слушалки можем да благодарим на производителя.

Външен вид и лекота на използване:
Дизайнът на новия смартфон е почти без промяна спрямо предходния модел G Flex. LG G Flex 2 е със същата извита форма-по късата крайна повърхност на дисплея, кото се повтаря огъването на целия корпус. Радиус от 650 мм от предната и 700 mm от задната страна. Смята се, че така микрофона е ергономичен и е по-близо до устата за по-добър глас и намаляване на шума в околната среда. Също се е увеличили и радиуса на огъване, което ви позволява удобно да се държи смартфона в ръка и да стои  в джоба. Тялото е достатъчно стабилно.

Сервиз на LG G Flex 2 Варна

Смартфонът се оказа доста голям, въпреки че размера на дисплеят има най-малките възможни размери с много тясна рамка около екрана. Благодарение на задната стена на огъване апаратът хубави се побира в ръката, но лъскавата повърхност е хлъзгава и не може да се говори за здраво задържане в ръцете. Задната стена е леко наклонена, страничните повърхности са получили стеснени, поради това устройство, може да се поставя в джоба лесно и удобно. Въпреки това, острите ръбове са напълно ненужни, те биха могли да  бъдат с много по-голямо закръгляване. Острите ъгли правят тялото по-широко от това той телефон заема в джоба ви много повече пространство.

Сервиз на LG G Flex 2 Варна

Задния капак изцяло е пластмаса с достатъчно дебел профил, необичайно силен и негъвкав, той е здраво закрепен към корпуса поради множество резета. Премахването на горния капак е достатъчно лесно, за това има малък отвор за лесно отваряне. Рамката на страничните части са изработени от метал, боядисани в цвета на тялото, покрити с лак, което води до едно и също- хлъзгава повърхност. Цялостната изработка  няма възражения, всички части се затварят плътно, не се наблюдават драскотини и пукнатини.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG H955 G Flex 2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg g flex 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service