Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на LG V35 ThinQ Варна

 

                      Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG V35 ThinQ
 • смяна на високоговорител на LG V35 ThinQ
 • смяна на микрофон на LG V35 ThinQ
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG V35 ThinQ
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG V35 ThinQ
 • Смяна на Звънец на LG V35 ThinQ
 • Смяна на Лентов кабел на LG V35 ThinQ
 • Смяна на Камера на LG V35 ThinQ
 • Смяна на Капак батерия на LG V35 ThinQ
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG V35 ThinQ
 • Отключване на LG V35 ThinQ
 • и други услуги

Разкодиране на LG V35 ThinQ

Тест, диагностика и профилактика на LG V35 ThinQ – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG V35 ThinQ Варна

Производител: LG
Модел: V35 ThinQ

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm LG V35 ThinQ

Описание

Подобно на компаниите Apple и Samsung, LG се води по една дизайнерска линия и се придържа към нея при всичките си модели. Дисплеят на модела V35 Thinq e красив, камерата разполага с широкоъгълен обектив, устройството разполага с батерия с продължителен живот и като цяло апарата е със силно представяне на пазара.

Сервиз на LG V35 ThinQ Варна

Дизайн
Визията на модела е изключително опростена и изчистена. Размерите на устройството са 151,7*75,4*7,3мм и тежест 157гр. Предният и задният панел са изцяло стъклени, разполагащи с Gorilla Glass 5 защита. Рамките на корпуса са алуминиеви. На задният панел са позиционирани основната камера и сензорът за пръстови отпечатъци, който приема освен основната си функция и функция на Power бутон. От лявата страна на устройството са разположени бутонът за регулиране силата на звука, а от долната страна – USB Type-C портът за зареждане и високоговорител. От горната страна е 3,5мм жак за слушалки. Апаратът е много удобен е за захват с едната ръка.

Дисплей
Дисплеят е 6,0-инчов, P-OLED, с 1440*2880 пиксела и съотношение на страните 18:9. Цветовете са ярки, остри, наситени, дълбоки, а изгледът на екрана от всяка една страна е добър.

Сервиз на LG V35 ThinQ Варна

Процесор
Основната разлика на V35 в сравнениес предшественика му V30 e процесора. Операционната система, на която е залегнала компанията  Android 8.0 (Oreo). Процесорът е иновативният осемядрен, с чипсет Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 и с графичен ускорител Adreno 630. Основната памет, в комбинация с оперативната памет са в следните варианти: 128GB с 6GB RAM и 64GB с 6GB RAM. Изключително функционален и производителен, като се справя с всички ежедневни задачи с лекота, като даже успява да се справи и с графични игри много добре. Наличен е и micro SD слот за карта, чрез който можете да добавите допълнително място за съхранение.

Сервиз на LG V35 ThinQ Варна

Камера
Камерата е същата като тази на LGG7 Thinq като характеристики.
Основната камера е двойна с главен сензор 16mp и бленда f/1.6 с оптична и електронна стабилизация на изображението, и допълнителен широкоъгълен– 13mp и бленда f/1.9. Разполага с LED светкавица, HDR режим  и Panorama режим. Задната камера създава невероятни снимки при силна осветеност, с точност и детайлност на цветовете, а благодарение на широкоъгълният обектив заснетите кадри са и гъвкави. Много от другите смартфони нямат тези възможности на камерата си. Снимките при по-слаба осветеност са също задоволителни. Но ако се използва режимът Super Bright Camera можете да добавите повече осветяване на снимката и така цялостно ефектът ще бъде подобрен. Ще се получи снимка с по-малкта разделителна способност, но за сметка на това изгледът й ще е по-добър. Режимът A.C.Cam е друга функция, която също е налична при модела и използва изкуствен интелект за да разпознава лица и сцени. Оптимизацията на камерата е на лице и се получава така че снимката е направена по възможно най-добрия начин. Можете да изрязвате обекти и да ги полагате от едни снимков файл в друг, както и да замъглявате фона според личните си очаквания.
Тъй като моделът е от серията V, това означава че видеата и техните характеристики са с подобрено качество. Разполага с 16 персонални настройки на цветовете, които да подобрят значително изгледа на видеото. Стабилизацията, която е въведена е впечатляващо добра.
 Селфи камерата е с 8mp-ов сензор и бленда f/1.9.

Батерия

Батерията е несменяема, с 3300mAh капацитет. Използва се технология за бързо зареждане Qualcomm Quick Charge 3.0, като за 36 мин, апаратът се зарежда на 50%. Предполага се че при по-ограничена употреба на апарата, батерията би издържала ден и половина.

Цена

Попада във високия ценови сегмент, но абсолютно се справя с конкуренцията си. Разполага и със стандарт IP 68 за защита от вода и прах.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG V35 ThinQ, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG V35 ThinQ

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service