Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на LG Q Stylus Варна

 

                   Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG Q Stylus
 • смяна на високоговорител на LG Q Stylus
 • смяна на микрофон на LG Q Stylus
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG Q Stylus
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG Q Stylus
 • Смяна на Звънец на LG Q Stylus
 • Смяна на Лентов кабел на LG Q Stylus
 • Смяна на Камера на LG Q Stylus
 • Смяна на Капак батерия на LG Q Stylus
 • и други услуги

                   Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG Q Stylus
 • Отключване на LG Q Stylus
 • и други услуги

Разкодиране на LG Q Stylus

Тест, диагностика и профилактика на LG Q Stylus – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на LG Q Stylus Варна

Производител: LG
Модел: Q Stylus

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm LG Q Stylus

Описание

Дизайн
Размерите са 160,1*77,7*8,1мм и тежест 171гр. Корпусът е алуминиев и може да се твърде за апаратът, че е здраво устроен. Сертифициран е по стандартите MIL-STD-810G и IP68. Моделът разполага с входяща писалка в корпуса. Гърбът на апарата е покрит с пластмаса, която в някаква степен е потдатлива на драскотини, но изработката е много стабилна. Преходите от едниния материал към другия е много плавен.  Разполага с 3,5мм жак за слушалки. От лявата страна на апарата са позиционирани слотовете за nano SIM – и micro SD карти.

Сервиз на LG Q Stylus Варна

Дисплей
Дисплеят е 6,2-инчов, IPS LCD, с резолюция 1080*2160 и съотношение на страните 18:9. Екранът е със заоблени ръбове, и това е предпоставка той визуално да се влива в корпуса и да изглежда много добре. Разпределението на яркостта е 94% и в комбинация с предната специфика, резултатите са завидно добри в цветопредаването. Цветовата температура също може да се персонализира според предпочитанията, като съществува и възможността дисплея да се показва само в черно и бяло. Сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в дисплея.

Процесор
Процесорът е осмеядрен, с чипсет Mediatek MT6750 и графичен ускорител Mali-T860MP2. Основната памет е 32GB, а оперативнат – 3GB RAM. Осигурена е абсолютна плавност при действията със смартфона. Множество от предварително инсталираните приложения могат да бъдат деактивирани. Чрез приложението SmartWorld, LG предоставя възможността за инсталирането на специални приложения и допълнителен софтуер. Могат да се използват и индивидуални потребителски профили, които могат да бъдат персонализирани от настройките. Ежедневната работа с апарата е много плавна и безпроблемна.

Сервиз на LG Q Stylus Варна

Камера
Основната камера е двойна: 13mp-ов сензор и 16mp-ов сензор. Предната камера е двойна: 8mp-ов сензор и 5mp-ов сензор. Снимките са с детайлни и остри изображения. От приложението на камерата могат да се зададат допълнителни цветови филтри върху образите на селфитата, а също така и ефект на меко фокусиране. Приложението също така работи бързо и фокусира добре. Цветовете са наситени, контрастни и реалистични.

Стилус
По отношение на писалката, LG e инсталирала приложение, чрез което собственоръчно можете да променяте клавиатурата. Може да се променя видът и, режимът за подразбиране е много удобен за използването на писалката. Чрез нея влизането в различните приложения е много по-надеждно, лесно и сигурно. При извеждането на писалката извън апарата се активира меню, чрез което потребителят получават директен достъп до бележника, както и до приложението ScratchArt, чрез което се оцветява. Стилусът е много лек и тънък, което прави работата с него много удобна, а и създава комфорт.

Сервиз на LG Q Stylus Варна

Батерия
Батерията е несменяема с капацитет 3300 mAh. Зарежда се през USB Type C-порт. Консумацията на енергия е ниска. Има технология за бързо зареждане, чрез която се постига пълен заряд за два часа.

Цена

Спецификата на устройството – неговия стилус, му придава уникална функция за телефон, в неговия ценови диапазон. Големият дисплей, възможностите на батерията, резултатите на камерата и здравината на апарата го правят предпочитан на пазара на смартфони.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG Q Stylus, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG Q Stylus

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service