Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

Сервиз LG G7 thinQ Варна

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG G7 thinQ
 • смяна на високоговорител на LG G7 thinQ
 • смяна на микрофон на LG G7 thinQ
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG G7 thinQ
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG G7 thinQ
 • Смяна на Звънец на LG G7 thinQ
 • Смяна на Лентов кабел на LG G7 thinQ
 • Смяна на Камера на LG G7 thinQ
 • Смяна на Капак батерия на LG G7 thinQ
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG G7 thinQ
 • Отключване на LG G7 thinQ
 • и други услуги

Разкодиране на LG G7 thinQ

Тест, диагностика и профилактика на LG G7 thinQ – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз LG G7 thinQ Варна

Производител: LG
Модел: G7 ThinQ

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm LG G7 ThinQ

Описание

Моделът се налага на пазара на смартфони със своят AI захранващ фотоапарат, яркият 6,1-инчов дисплей, силен високоговорител и бърз чипсет. Плюсовете на LG G7 ThinQ се проявяват в големият екран, в широкоъгълните снимки, в това че говорителят е силен. Някои недостатъци, които могат да бъдат споменати са по-високата му цена в САЩ, незадоволителният капацитет на батерията, недостатъчен брой иновативни характеристики.

Сервиз LG G7 thinQ Варна

Дизайн
От лявата страна на устройството е разположен самостоятелен бутон, чрез който можете да стартирате функцията AI. Това че моделът разполага с двойна камера, му помага да настройва и оформя обектите автоматично, за да предложи най-издържаните кадри. Въпреки че резолюцията на екрана е по-ниска, устройството има възможността да прави добри снимки дори и при слаба осветеност, а чрез спецификата Super Bright Mode да настрои изображенията по-ярки до четири пъти. Записва стилни 4k видеа. Предната камера е усъвършенствана и е 8mp. Можете да намерите модела в най-различни цветови нюанси и да се наслаждавате на дългия живот на батерията.

Сервиз LG G7 thinQ Варна

Дисплеят е 6,1-инчов, LCD, разполага със спецификата да можете улеснено да наблюдавате екрана през деня, на открито, заема почти целия преден панел. Устройството разполага с 3,5 мм жак за слушалки, стандартът IP68 за водоустойчивост  и сензор за пръстови отпечатъци. Съотношението на страните на екрана е 19,5:9. Наличен е режимът Super Bright Display, който спомага за по-ниска консумация на енергия, и затова устройството да не прегрява. Сензорът за пръстови отпечатъци е разположен на задния панел и е лесно достъпен, точно под двойната камера. Разполага и с AI бутон, който е позициониран от лявата страна на металния корпус. Тежи 162гр., труден е за захват с една ръка, тъй като е твърде голям. Това че задната част е стъклена, не е особено практично, тъй като остават отпечатъци при използване.

Сервиз LG G7 thinQ Варна

Камера
В сравнение с предните модели на LG, селфи камерата е подобрена значително. Тя е 8mp-ова. Задната камера е с основен сензор 16mp и бленда f/1.6 и допълнителен сензор 16mp и бленда f/1.9. Забележителното при модела е че прави широкоъгълни снимки и може да обхване голяма част от желаните от нас изображения безпроблемно. Предната камера не разполага с режимът за автоматично осветяване на кадрите, което означав че за добро качество, трябва да се извършват снимките на осветени места.  Прави видеозаснимане със завидно качество. За съжаление разполага само с един говорител и той може лесно да бъде заглушен.

Сервиз LG G7 thinQ Варна

Процесор
Работи с модернизираният чипсет Snapdragon 845. Възможностите за оперативна памет са 4GB и 6 GB RAM и вградена памет 64GB и 128GB. Операционната система е Android 8.0 Oreo. Моделът може да се конкурира с други такива от 2018г. с бързината си.

Батерия
Тя е 3000mAh, поддържа бързо зарежадне QuickCharge 3.0 и безжично зареждане.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG G7 ThinQ, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG G7 thinQ

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service