Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

lenovo-vibe-z2 

Сервиз на Lenovo Vibe Z2 Варна

.

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo Vibe Z2
  • смяна на високоговорител на Lenovo Vibe Z2
  • смяна на микрофон на Lenovo Vibe Z2
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo Vibe Z2
  • Смяна на Камера на Lenovo Vibe Z2
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo Vibe Z2
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo Vibe Z2
  • Отключване на Lenovo Vibe Z2

Разкодиране на Lenovo Vibe Z2

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo Vibe Z2– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Lenovo Vibe Z2 Варна

Производител: Lenovo
Модел: Vibe Z2
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo Vibe Z2

Описание

Сервиз на Lenovo Vibe Z2 Варна

Между Lenovo Vibe Z2 Pro и Vibe Z2 обикновено имат малко общо помежду си. Телефоните са еднакви като две капки вода, но всички прилика свършват дотук. Разрешителни само 720p за огромния екран с диагонал 5,5 инча определено не е достатъчно. Въпреки това, преди да се произнесем окончателно, помислете за всички възможности, които предоставя Lenovo Vibe Z2 повече.

Сервиз на Lenovo Vibe Z2 Варна

Външен вид и лекота на използване
По дизайн, смартфонът е почти точно копие на скъпия флагман Z2 Pro, като цяло и това е логично, имайки предвид техните имена. Тук на същата база е корпуса, едно парче под формата на дебели метални пластини с извити краища, представляващи странична стена на корпуса; една и съща плоча с издаващ се навън квадратен модул, камера на задната страна; същите абсолютно остри ръбове изцяло без закръгляване (в плана); дизайн, оформление – всичко е еднакво. Другите производители не разполагат с нещо подобно, но началото на проектирането на Lenovo е положен с легендарния Lenovo K900, публикуван преди две години.

Сервиз на Lenovo Vibe Z2 Варна

Смартфон с голям екран с диагонал 5,5 инча, просто не може да се нарече елегантен и все пак, благодарение на тънкия профил и приятната на допир леко заоблена страна е изправен с матова и не оставяща следи металната повърхност, много е приятен да се държи в ръка. Размерите и теглото са твърде голям, но все пак достатъчно комфортна машина се намира в дланта ви, а за вътрешните и особено джобовете на панталоните заради остри ъгли не е подходящ за носене в тях.

Сервиз на Lenovo Vibe Z2 Варна

Направен от метал, който е надежден и практичен материал за производство на корпуса – това не води до притеснение, нищо не скърца монолитен метален корпус. Очевидно е, че за реализирането му, разработчиците са отишли дори по неочаквана стъпка, изкуствено разкрасяване на модел на рекламните снимки се вижда ясно.
Lenovo настроение с Z2, той е оборудван със сензорна матрица IPS, с размер на екрана от 68 х 122 mm. Диагонал от 5,5 инча, резолюцията още не Full HD, а само 1280 × 720 пиксела, което разбира се, не е достатъчно за такъв голям дисплей. Съответно, плътността е 267 точки на инч.
Дебелината на страничните рамки до ръба на екрана на корпуса е около 4 мм – страничните рамки са доста широки, но като голяма обща площ на предния екран се смесват достатъчно органично. Ширина, Top кадър е само 11 mm, дъното – от 16 мм.
Яркостта на дисплея може да се регулира ръчно или можете да използвате автоматична корекция. мулти-технология тук може да се справи до 10 едновременни докосвания (в Lenovo S90 – само 5). Когато приближите смартфона- екрана към ухото се блокиран сензора за близост. Екранът може да се активира винаги с двойно почукване върху стъклото, а също така обратно за заключен екран. Има и други опции, за отключване

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo Vibe Z2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  Lenovo Vibe Z2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service