Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

.

.

.

lenovo-vibe-p1m

Сервиз на Lenovo Vibe P1m Варна

.
.

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo Vibe P1m
  • смяна на високоговорител на Lenovo Vibe P1m
  • смяна на микрофон на Lenovo Vibe P1m
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo Vibe P1m
  • Смяна на Камера на Lenovo Vibe P1m
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo Vibe P1m
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo Vibe P1m
  • Отключване на Lenovo Vibe P1m

Разкодиране на Lenovo Vibe P1m.

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo Vibe P1m– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Lenovo Vibe P1m Варна

Производител: Lenovo
Модел: Vibe P1m
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo Vibe P1m

Описание

Сервиз на Lenovo Vibe P1m Варна

Батерия
Оборудван с батерия от 4000 mah, с дълъг живот на батерията Lenovo Vibe P1m перфектно се вписват в натоварения ви живот. Тези, които прекарват цялото си време в социалните мрежи и не могат да си представя живота си без игрите или просто обичат да си говорят, този смартфон няма да ви създаде оплаквания.

Сервиз на Lenovo Vibe P1m Варна

С функция за защита срещу вода.
Vibe P1m – перфектният избор за активен начин на живот, нанопокритие Технологията за защита от пръскане ще защити телефона ви от постоянни пръски и капеща вода. Също така в пъти повишава надеждността на устройството. Хидрофобният слой има отлични бариерни свойства, защита на устройството срещу влага и корозия.

Бързо зареждане и пестене на енергия
Ако Vibe P1m внезапно спре, функция за бързо зареждане ще ви даде до 4 часа време за разговори при това само за 15 минути зареждане. В допълнение, OneKey® Power Saver ще удвои живота на батерията на вашия смартфон с едно кликване.

Ярък дисплей
Clear 5-инчов HD дисплей с IPS-матрица (1280 х 720) позволява да се наслаждавате на изображения с висока разделителна способност, игри и видеоклипове с отлично качество. Чрез използването на IPS в Vibe P1m технологията осигурява широк зрителен ъгъл, идеален за използване заедно с приятелите ви.

Възможност за зареждане на други устройства чрез USB-кабел On-The-Go
Благодарение на технологията USB On-The-Go, можете да зареждате други устройства от обема на батерията на Vibe P1m, както и за обмен на данни.

Android ™ 5.1 Lollipop
Операционна система Android ™ 5.1 Lollipop включва много нови функции, нов дизайн и множество подобрения. Това означава, че тя работи по-бързо, по-ефективно и консумира по-малко енергия от батерията. Той също така работи перфектно с всичките ви любими приложения на Google.

Сервиз на Lenovo Vibe P1m Варна

4G широколентова връзка
Vibe P1m поддържа LTE мрежа за високоскоростен обмен на данни (4G), осигуряване на бърз трансфер на данни. Това ще ви помогне да отключите пълните възможности при сърфиране в интернет, приложения и игри.

Ясни снимки и автопортрет
задната камера на Vibe P1m ще ви позволи да уловите всички моменти на живота си през деня и нощта. Освен това, предната камера ви предоставя отлично качество на видео разговори.

Extensible System Storage
С картата памет, можете да увеличите вградената памет от 32GB, което ще ви осигури достатъчно място за съхранение на всички ваши снимки, видео и музика.

Вградени приложения
Разширете възможностите си с предварително инсталирани приложения и SHREit CLONEit, които ви позволяват бързо да обменяте информация между вашия смартфон и други устройства, без да се налага да се свържете с интернет или Wi-Fi. Вие също така ще бъдете в състояние да работите продуктивно с приложения като Evernote и Kingsoft Office.

Изключителна ефективност
Quad 64-битов процесор MediaTek 1GHz Vibe P1m модел осигурява оптимална комбинация от производителност и капацитет. 2 GB, както и най-новата версия на Android OS ще позволи Vibe P1m да работи изключително гладко. Подкрепа за две SIM-карти

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo Vibe P1m, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  Lenovo Vibe P1m

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service