Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.


Сервиз на Lenovo Vibe K6 Power Варна

.

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo Vibe K6 Power
  • смяна на високоговорител на Lenovo Vibe K6 Power
  • смяна на микрофон на Lenovo Vibe K6 Power
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo Vibe K6 Power
  • Смяна на Камера на Lenovo Vibe K6 Power
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo Vibe K6 Power
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo Vibe K6 Power
  • Отключване на Lenovo Vibe K6 Power

Разкодиране на Lenovo Vibe K6 Power 

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo Vibe K6 Power – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Lenovo Vibe K6 Power Варна

Производител: Lenovo
Модел: Vibe K6 Power
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo Vibe K6 Power

Описание

Сервиз на Lenovo Vibe K6 Power Варна

Наскоро представения Lenovo K6 Power се опитва да укрепи допълнително портфолиото на компанията. Компанията вече предложи доста нови модели в този сегмент, включително Lenovo Vibe K5, Lenovo Vibe K5 Plus и сегашната Lenovo Vibe K4 Note. Новият Lenovo K6 Power разполага с изцяло метално тяло и е снабден със скенер за пръстови отпечатъци. Един от акцентите му е голямата батерия от 4000mAh, която също поддържа обратно зареждане, което означава, че може да зарежда и други свързани устройства.

Сервиз на Lenovo Vibe K6 Power Варна

Съществуват и други модели в същата категория, които предлагат подобни характеристики, като Xiaomi Redmi 3S Prime, Coolpad Note 5 и Asus ZenFone Max (2016). Но първите впечатления за Lenovo K6 Power, са че изглежда като солиден конкурент в ценовия си сегмент.

Сервиз на Lenovo Vibe K6 Power Варна

Lenovo K6 Power дизайн и изграждане
На пръв поглед, металокерамичната мощност на Lenovo K6 изглежда поразително подобна на Xiaomi Redmi 3S Prime. Двата са по-сходни, когато се погледнат отпред, отколкото отзад, тъй като задната част има някои разлики по отношение на разположението на камерата и антенните ленти. Камерата е поставена в средата заедно със светодиодна светкавица и скенера за пръстовите отпечатъци, подобно на подреждането на Xiaomi Redmi Note 3.
Марката Lenovo може да се види на долната част на гърба, заедно с двойна решетка за високоговорителите. Телефонът се предлага в тъмно сиво, злато и сребро. Предната част на K6 Power е доминирана от 5-инчов екран, с капацитивни навигационни бутони по-долу.

Сервиз на Lenovo Vibe K6 Power Варна

Цялостното тяло на K6 Power създава превъзходно усещане, въпреки че прави телефона малко хлъзгав. Въпреки това, той е лесен за използване само с една ръка благодарение на управляемия 5-инчов екран. Някои от добавките на потребителския интерфейс, направени от Lenovo, включително прекия път на двукратно натискане на бутон за сила на звука, за да стартирате приложението на камерата бързо са доста удобни за ползване.
5-инчовият екран на Lenovo K6 Power има пълна HD разделителна способност, с плътност 441 пиксела, което прави текста доста остър. Яркостта е добра и цветовете са задоволитени. Зрителен ъгъл и четливост на слънчевата светлина също са прилични. Дисплеят на K6 Power е един от най-големите си акценти.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo Vibe K6 Power, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за Lenovo Vibe K6 Power

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service