Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
  .

.

lenovo-vibe-c2

Сервиз на Lenovo Vibe C2 Варна
.

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo Vibe C2
  • смяна на високоговорител на Lenovo Vibe C2
  • смяна на микрофон на Lenovo Vibe C2
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo Vibe C2
  • Смяна на Камера на Lenovo Vibe C2
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo Vibe C2
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo Vibe C2
  • Отключване на Lenovo Vibe C2

Разкодиране на Lenovo Vibe C2

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo Vibe C2– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Lenovo Vibe C2 Варна

Производител: Lenovo
Модел: Vibe C2

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo Vibe C2

Описание

Сервиз на Lenovo Vibe C2 Варна

Разширени възможности, висока скорост, смартфон със стандарт 4G.
Отличен смарт телефон обикновено малко по-скъп. Стилен смартфон с HD екран 5-инчов, мощен четириядрен процесор и две камери с висока разделителна способност и всичко това в стандартната комплектовка. В допълнение на достъпни цени, както и подкрепа на стандарта 4G, този смарт телефон има сменяема батерия, слот за MicroSD карта с памет и Dual SIM.

Сервиз на Lenovo Vibe C2 Варна

Стилен, но на достъпна цена
Стилно матово покритие и 5-инчов дисплей с HD-резолюция: Smartphone Lenovo C2 просто не може да бъде пренебрегван. Но основната му функция е достъпната цена. Смартфонът се предлага в два цвята: черно и бяло.

Сервиз на Lenovo Vibe C2 Варна

Нови функции Android ™
Четене на новини и получаване на необходимата ви информация с едно движение, без да се налага да превключвате между приложения или завъртане на екрана. Благодарение на енергоспестяващите технологии смартфонът издържа по-дълго. Използвайте приложения и превключвайте между тях и ще  сте доволни. Всички тези задачи и много други функции, предлагани от Android ™ 6.0 операционна система (Marshmallow).

По-висока производителност
Lenovo С2 осигурява най-високо ниво на изпълнение от първите минути на употреба. Благодарение на четириядрен процесор 1.0 GHz, можете лесно да изпълнявате множество задачи едновременно и да използвате всички функции на устройството в пълна сила – от музикални приложения и видео канали в интернет, до използване на социалните мрежи.

Сервиз на Lenovo Vibe C2 Варна

Въпреки цената, на  която вие ще бъдете приятно изненадани, Lenovo C2 е оборудван с две камери с висока резолюция и разширени фотографски технологии. Подкрепа от 4G мрежа (по желание) и две SIM-карти
В допълнение към новия интерфейс Bluetooth®, Wi-Fi и GPS, Lenovo C2 смартфон може да се свърже с LTE мрежа (4G) за предаване на големи файлове с висока скоростта. Той също така поддържа  и две SIM-карти, което ви позволява да се използват два различни телефонни номера в един телефон.

Подобрено аудио изживяване
Любим филм или личен плейлист с най-високо качество на звука благодарение на вграден усилвател и Waves MaxxAudio® технология Lenovo C2 смартфон.
Cмартфон Lenovo C2 е проектиран за активен начин на живот на съвременния човек като много лесно  може да се замени батерията. Просто Извадете разредената батерия, поставете резервната и продължете да използвате устройството. Тип на батерията: 2800 mah (литий-полимер).
Ако вградената памет не е достатъчна поставете MicroSD карта и ще получите 32 GB файлово пространство.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo Vibe C2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  Lenovo Vibe C2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service