Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.

 lenovo-s90-sisley

Сервиз на Lenovo S90 Sisley Варна
.

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo S90 Sisley
  • смяна на високоговорител на Lenovo S90 Sisley
  • смяна на микрофон на Lenovo S90 Sisley
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo S90 Sisley
  • Смяна на Камера на Lenovo S90 Sisley
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo S90 Sisley
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo S90 Sisley
  • Отключване на Lenovo S90 Sisley

Разкодиране на Lenovo S90 Sisley

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo S90 Sisley– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Lenovo S90 Sisley Варна

Производител: Lenovo
Модел: S90 Sisley
 


Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo S90 Sisley

Описание

Сервиз на Lenovo S90 Sisley Варна

Стилен и надежден: благодарение на тялото, една част изработена от алуминиева сплав смартфона Lenovo S90 не може да бъде пренебрегнат. В допълнение, той е защитен от надраскване и пръстови отпечатъци – идеалното решение за споделяне на снимки с приятели.

Сервиз на Lenovo S90 Sisley Варна

Две камери 13 мегапиксела задната камера, предната камера 8 мегапиксела
С S90 можете да направите страхотни снимки с резолюция от 13 мегапиксела и отличен автопортрет с резолюция 8 MP. И двете S90 камери са снабдени с датчик за светлина и LED светкавица, както и вградени инструменти за корекция на изображението, които ви позволяват да получите високо качество на изображенията при всякакви условия на осветеност.

HD-дисплей Super AMOLED
Благодарение на тънкия профил на 5-инчов HD Super AMOLED дисплей, той консумира по-малко енергия и отразява по-малко светлина. Резултатът – ясно и ярко изображение, дори и на улицата. Той също така разполага с широк зрителен ъгъл, което е много удобно, ако искате да покажете снимки на приятели.

Бърз и надежден
S90 смартфон – устройство с висока производителност с кратък отговор на достъпна цена. Quad 64-битов процесор Snapdragon ™ Qualcomm® 1,2 GHz, има достатъчно процесорна мощ за по-добро, без никакво забавяне, слушате на музика и гледане на видео, стартирате на приложения, игри и още много.

4G високоскоростна връзка
S90 поддържа LTE мрежи (4G), осигуряване на високоскоростен пренос на данни. Това ще ви позволи да поддържате връзка, докато сърфирате в интернет, гледане на видео, да играете игри или онлайн комуникация.

Android ™ 4.4, KitKat
Операционна система Android 4.4 осигурява ненадмината производителност, като оптимизира паметта и подобрява чувствителността на сензорния екран.

Сервиз на Lenovo S90 Sisley Варна

Музика без граници

Открийте нова музика, която да споделяте с приятели и да слушате любимата си музика, където и да сте – безплатно. Вашият S90 е оборудван с музика, която осигурява неограничен достъп до интернет на повече от един милион песни.

32 GB вътрешна памет
Благодарение на вградената памет от 32 GB, винаги можете да запазите вашите снимки, музика, игри и видеоклипове.

Подкрепа за две SIM-карти
Наличието на два слота за SIM-карти ще ви позволи да използвате смартфона за работа и забавление. В допълнение, чрез избиране на различни тарифни планове, можете да запишете на комуникационни услуги.

Сервиз на Lenovo S90 Sisley Варна

Смартфона S90 идва предварително инсталиран с редица приложения: ShareIt – за да прехвърляте файлове безжично без свързване към Wi-Fi, SECUREit – да се ускори вашия телефон и защита срещу вируси, SYNCit – за архивиране и бързо възстановяване на контакти, SMS, история на обажданията.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo S90 Sisley, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lenovo s90 sisley

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service