Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

 .

.


lenovo-s60

Сервиз на Lenovo S60 Варна
.

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo S60
  • смяна на високоговорител на Lenovo S60
  • смяна на микрофон на Lenovo S60
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo S60
  • Смяна на Камера на Lenovo S60
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo S60
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo S60
  • Отключване на Lenovo S60

Разкодиране на Lenovo S60

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo S60– ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Lenovo S60 Варна

Производител: Lenovo
Модел: S60
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo S60

Описание

Сервиз на Lenovo S60 Варна

Lenovo S60 умен, ергономичен, различен, цветен гланциран заден панел, на разположение в жълто и бяло и го има в матиран тъмно сив вариант. Освен това е компактен, тънък (7.7 mm, 128 г) и изглежда много стилен.

Сервиз на Lenovo S60 Варна

Висока производителност:
Quad 64-битов процесор Snapdragon ™ Qualcomm® 1,2 GHz S60 смартфон има достатъчно процесорна мощ за висококачествена музика и гледане на видео, без никакви забавяния, както и за стартиране на приложения, игри и др.
Задна и предна камера: S60 позволява да направите красиви снимки с камера за задно виждане и 13 мегапиксела самоснимачка с помощта на предната камера от 5 мегапиксела. Актуализираният интерфейс за приложно снимане е по-лесно. Използвайте различни режими на снимане, за разгръщане на творчеството си, те поправят пропуските в снимки с функции за подобряване на картината и се насладете на свободата благодарение на контрола на жеста.
Висока скорост на 4G: S60 смартфон поддържа мрежа за данни LTE високоскоростен (4G). Вие ще бъдете в състояние да се насладите пълноценно сърфирайки в интернет, при гледане на видео игри и онлайн чат наслаждавайки се мощната 5 инчова HD-матрица с IPS.

Сервиз на Lenovo S60 Варна

Най-високо качество на изображението за приложения, игри, за разглеждане на снимки и видеоклипове в HD качество. В основата на този 5-инчов дисплей е матрицата IPS, осигуряване на най-широк ъгъл на гледане (почти 180 °).
Lenovo приложения: Набор от вградените приложения Lenovo. Само с няколко кликвания можете да обменяте данни с други устройства, без да се свързвате в мрежата, оптимизирате работата на устройството, за да го предпазите от вируси и зловреден софтуер, архивиране на контактите, SMS и обажданията ви. Предлагат се дори приложения, които променят фоновото изображение на екрана в зависимост от текущото време.
Android ™ 4.4, KitKat: оптимизиране на паметта, подобрен отговор и се е подобрила точността на докосване във входа в Android ™ 4.4 – осигурява ненадминато представяне. С електроенергийната система можете без никакво забавяне да слушате музика, да сърфирате в интернет и да играете съвременни игри.
Extensible System Storage: Вградена памет в S60 (8 GB) може да се увеличи чрез поставяне на MicroSD карта до 32 GB. Това е достатъчно за съхранение на голямо количество снимки, музика, видео и други файлове.
Две SIM-карти, два режима на готовност: Смартфонът е оборудван със слотове за две SIM-карти, което означава, че можете лесно да споделяте вашата работа и лични разговори, с изключение на повиквания, докато сте в чужбина. С подкрепата на двата режима на готовност и двете SIM карти работят едновременно, можете да получавате обаждания, на която и да е от тях. По време на употреба на едната SIM-карта другата автоматично се задържа.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo S60, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lenovo s60

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service