Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

.

.

.
lenovo-a369i

Сервиз на Lenovo A369 Варна

.
.

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo A369i
  • Смяна на високоговорител на Lenovo A369i
  • Смяна на микрофон на Lenovo A369i
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo A369i
  • Смяна на Камера на Lenovo A369i
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo A369i
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo A369i
  • Отключване на Lenovo A369i

Разкодиране на Lenovo A369i

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo A369i – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Lenovo A369 Варна

Производител: Lenovo
Модел: A369i
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo A369i

Описание

Сервиз на Lenovo A369 Варна

Въведение в класа на смартфоните които са на евтини цена. По-скоро, за да получите прилична производителност, дори и да не се фокусирате върху най-известните марки, трябва да разгледате пазара най-малко два пъти. Една интересна компания е Lenovo, която сля своите устройства от нисък клас в серията “А”. В тази статия ще се разгледа един от най-младите членове на това семейство – Lenovo A369i, цената на дребно, започва от 3990 рубли в Русия. Сред характеристиките му, можете да изберете 4 инчов екран с резолюция от 480p, опростен интерфейс и малък размер, възможността за инсталиране на две SIM-карти.

Сервиз на Lenovo A369 Варна

оборудване за опаковане:
Смартфона е пакетиран в компактна кутия в сиво-сребрист цвят чиито размери са 150 х 85 х 50 мм. На лицевата страна е неговият лик, на гърба е логото и информация. В долната част е логото на компанията, а най от горе – информация за продукта (IMEI, S / N, модел, цвят) и мястото на производство (Китай).

Сервиз на Lenovo A369 Варна

Външен вид и дизайн: Lenovo A369i конфигуриран в компактна опаковка със заоблени ъгли и странични стени. Това има положителен ефект върху използването, по-специално, когато се намира в дланта на ръката ви. Въпреки това, поради факта, че той е направен от пластмаса, устройството е леко податливо на падане. Изненадващо, този факт има положителен ефект върху нагревателното устройство, създаден от пасивен радиатор направен от пластмаса.

Сервиз на Lenovo A369 Варна

На лицевата страна можете да видите в най-горната част място за слушалките под черна пластмасова мрежа, както и сензора за близост и логото.  Камера е без LED уведомлението, без сензор за светлина. Странно е, че производителят е пропуснал този доста важен компонент. От друга страна, тези чипове не се нужни на всеки потребител.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo A369i, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lenovo a369i

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service