Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

Сервиз на Huawei Y6s Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Y6s
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Y6s
 • смяна на USB-конектор на Huawei Y6s
 • смяна на батерия на Huawei Y6s
 • смяна на аудио жак на Huawei Y6s
 • смяна на микрофон на Huawei Y6s
 • смяна на слушалка на Huawei Y6s
 • смяна на високоговорител на Huawei Y6s
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Y6s
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei  Y6s
 • подмяна на основна платка на Huawei Y6s
 • ремонт по основна платка на Huawei Y6s
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Y6s

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Y6s
 • премахване на passcode на Huawei Y6s
 • отключване на gmail-account на Huawei Y6s
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Y6s
 • премахване на huawei account на Huawei Y6s

Разкодиране на Huawei Y6s 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Y6s – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Y6s Варна

Производител: Huawei
Модел: Y6s

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Y6s

Описание

Дизайн
Двутекстурният завършек на Huawei Y6s е подобен на Google Pixel и Huawei Y9 Prime 2019. В цветен тон, наречен Orchid Blue, горната част на пластмасовия гръб е гланцирана, докато долната половина е с матово покритие. Той е тънък, лек и изработен от пластмаса. Усеща се отлично в ръката. В горната половина на гърба на Y6s са разположени неговата камера и кръгъл скенер за пръстови отпечатъци. Huawei Y6s има екран с тънки странични рамки, а брадичката е широка и заета от логото на Huawei. В горната част на дисплея се намира капковиден прорез помещаващ предната камера. Клавишът за сила на звука и бутонът за захранване могат да бъдат намерени от дясната страна. На противоположната страна е разположена хибридната слот за две SIM карти. Потребителите могат да поставят и microSD карта за да се разширят хранилището на устройството. В горната част са разположени 3,5 мм жак за слушалки и шумопотискащ микрофон за високоговорителя. Не на последно място, шумопотискащият микрофон за разговори е скрит в решетката на високоговорителя, микро USB порта и действителния единичен високоговорител заема дъното на Huawei Y6s.

Сервиз на Huawei Y6s Варна

Дисплей и звук
Huawei Y6s притежава 6.09-инчов дисплей с 1560 x 720-пикселова HD + резолюция. Това е доста ограничаващо, като се има предвид, че може да зарежда видеоклипове и игри само на 720p, но това се очаква от устройство от начално ниво. Панелът е сертифициран от TÜV Rheinland и има способността да блокира синята светлина, така че потребителите да могат да гледат екрана, без да напрягат очите си. Възпроизвеждането на цветовете е задоволително, а детайлите също са доста остри. Що се отнася до аудиото, звукът, произведен от единичния низходящ високоговорител на Huawei Y6s, може да стане силен и да запълни стаята максимално. Аудиото се балансира на средно ниво на силата на звука, въпреки че, след като се плъзгат нагоре до най-високото ниво, високите нива надвишават ниските. И все пак аудиото е доста прилично и не звучи изкривено.

Сервиз на Huawei Y6s Варна

Операционна система и интерфейс
EMUI 9.1, базиран на Android 9 Pie, работи като операционната система на Y6s. Извън кутията Huawei по подразбиране използва стандартно подреждане на приложението на началния екран, но потребителите могат да го променят в стил “чекмедже” в настройките. Навигацията също може да бъде променена от една с три бутона на базирана на жестове. Y6s бяха предварително инсталирани с приложения на Google и множество приложения на трети страни като Booking, Agoda, Netflix и Camera 360. Huawei също включи Huawei App Gallery и HiCare в Y6s. Y6s също така е оборудван с функции като Ride mode, Optimizer, Phone Clone, Party Mode и др. За съхранение, Y6s има само опция, която е 64GB. Ако се нуждаете от по-голямо пространство от това, можете да разширите паметта до 512 GB чрез microSD.

Сервиз на Huawei Y6s Варна

Камера
Huawei Y6s има една камера от 13MP отзад, докато предната камера е 8MP сензор. Стандартното приложение за камера по подразбиране е в режим Beauty, когато превключвате на 8MP сензор. Но не се притеснявайте, защото има опция за превключване към стандартния режим на снимка, ако режимът за красота не е ваш съюзник. В стандартния режим Photo, изображенията, заснети с 8MP камера, изглеждат добре при достатъчно осветление. Детайлите също не са толкова остри, колкото се надявахме да бъдат. И все пак може да ги намерите полезни за публикации в социалните медии. В режим на красота изображенията все още имат това измито качество. Той изглажда кожата и размива несъвършенствата, но внимавайте, тъй като преминаването на ниво 5 на Beauty ще доведе до плоско изглеждащо, прекалено обработено селфи. Задна камера, 13MP сензор предоставя снимки с добри цветове и прилични детайли. Понякога може да настъпи пренасищане, но това всъщност не е голям проблем. Има леко забавяне между заснемането и бутона на камерата, така че бързите движения определено ще доведат до замъглени изображения. Въпреки това те са достатъчно добри за използване в социалните медии. Y6 може да заснеме видеоклипове до 1080p при 30 fps. Фокуса е доста добър, но стабилизацията липсва и затова препоръчваме да използвате статив или монопод, когато правите видеоклипове с Huawei Y6s.

Сервиз на Huawei Y6s Варна

Прозиводителност
Huawei Y6s използва Mediatek Helio P35 като чипсет, партниращ с 3GB RAM и 64GB място за съхранение. Устройството се справя отлично с леките и умерени задачи като навигация, социални медии и сърфиране в мрежата и консумация на медии. Внимавайте обаче при стартирането на няколко приложения във фонов режим, тъй като това би довело до леки забавяния. Що се отнася до игрите на Y6s, тежки графични игри като Call of Duty, Mobile Legends и Asphalt 9 са възможни само на по- ниски графични настройки. Що се отнася до биометричните данни, Huawei Y6s разполага със споменатия отзад монтиран скенер за пръстови отпечатъци и поддържа отключване с лице. И двата работят добре и имат бързо време за реакция.

Сервиз на Huawei Y6s Варна

Свързаност и батерия
Обичайните функции за свързване като WiFi, Bluetooth, GPS и други подобни могат да бъдат намерени на Y6s. Приложенията базирани на местоположение, също са добри за използване, тъй като няма проблеми с фиксирането на местоположенията на картата. Huawei Y6s има двойна SIM възможност, но има хибриден слот за SIM, което означава, че можете да използвате или две SIM карти, или една SIM карта и microSD карта. За да измерим капацитета на батерията с капацитет 3,020 mAh на Y6s, ние го поставихме чрез бенчмарка на PCMark за батерията и стандартния ни тест за видео цикъл. В PCMark Y6 са общо 10 часа и 24 минути. За съжаление, Huawei Y6s се предлага с micro USB порт за зареждане, а не USB Type-C порт.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Y6s, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Y6s

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service