Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Y6p Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Y6p
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Y6p 
 • смяна на USB-конектор на Huawei Y6p
 • смяна на батерия на Huawei Y6p
 • смяна на аудио жак на Huawei Y6p
 • смяна на микрофон на Huawei Y6p
 • смяна на слушалка на Huawei Y6p
 • смяна на високоговорител на Huawei Y6p
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Y6p
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Y6p
 • подмяна на основна платка на Huawei Y6p
 • ремонт по основна платка на Huawei Y6p
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Y6p

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Y6p
 • премахване на passcode на Huawei Y6p
 • отключване на gmail-account на Huawei Y6p
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Y6p
 • премахване на huawei account на Huawei Y6p

Разкодиране на Huawei Y6p 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Y6p – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Y6p Варна

Производител: Huawei
Модел: Y6p

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Y6p
Описание

Дизайн
Големите телефони в днешно време не са нови и притеснителни за повечето потребители. Той има тежест, но в същото време е лесен за захващане със своите извити ръбове. Телефонът е с поликарбонатна матова рамка и лъскав гръб с някои вълнообразни S-образни текстури, които блестят, когато попаднат на светлината. Изглежда забавно и приятно за окото. Цветовите опции са Emerald Green, Phantom Purple и Midnight Black. Отзад ще намерите тройна настройка на задната камера, подредена вертикално заедно със светодиодна светкавица, скенер за пръстови отпечатъци и логото на Huawei. Отпред капковиден прорез в който се помещават предната камера и микрофона.
Вдясно са бутон за захранване и клавиш за регулиране на звука, а вляво се намират слот за SIM картаи- две нано-SIM карти и microSD карта до 512 GB. Отгоре е разположен вторичен микрофон, а отдолу са разположени неговият високоговорител, микро-USB порт, първичен микрофон и жак за слушалки.

Сервиз на Huawei Y6p Варна

Дисплей и звук
Дисплеят на Huawei Y6p е 6,3-инчов TFT LCD IPS екран с разделителна способност 1600 x 720px и съотношение екран към тялото от 88,4%. Получавате остри детайли и естествени цветове – това може да се персонализира в настройките, ако предпочитате по-студени или по-топли тонове. В аудио отношение единственият низходящ високоговорител може да стане силен. Той има функция, наречена SuperSound, за да повиши качеството на звука с максимален обем на високоговорителя 88dB. Под 50 – 75% обем, той все още е силен с налични високи и средни стойности.

Сервиз на Huawei Y6p Варна

Камера
Huawei Y6p има тройна настройка на задната камера- 13MP основна, 5MP широкоъгълен със 120-градусово зрително поле и 2MP сензор за дълбочина. А предната селфи камера е 8MP. Качеството на снимките от задните камери е добро. Те изглеждат живи и остри, особено при ярки условия. Ще забележите, че във фонов режим се извършва подобряване на цвета. Колкото до снимките заснети с предната камера, те са ярки, гладки и спадат по-скоро към по-студени тонове. Видеоклипове можете да снимате до 1080p при 30fps и да използвате широкоъгълния обектив за да уловите повече.

Сервиз на Huawei Y6p Варна

Софтуер
Huawei Y6p работи с Android 10 и потебителски интерфейс EMUI 10.1. Ако сте били потребител на Huawei, всичко това трябва да ви изглежда познато. Той има чекмедже за приложения за начален екран, както и функции като нощен режим, режим на електронна книга, клонинг на телефона, режим на пътуване и режим с една ръка. И разбира се, не можем да говорим за софтуер, без да обърнем внимание на факта, че този телефон не предлага Google Mobile Service. Вместо това разчита на своята версия на Google Play Store, която е AppGallery.

Сервиз на Huawei Y6p Варна

Производителност
Huawei Y6p е захранен от енергоефективен осемядрен процесор MediaTek P22 MT6762R с 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Комбинацията изпълнява гладко общи задачи като навигация, изпращане на текстови съобщения, обаждане и правене на снимки. Стартирането на твърде много приложения във фонов режим обаче може да предизвика няколко заеквания, така че не забравяйте да оптимизирате устройството от време на време, особено когато играете игри. За биометрични данни Huawei Y6p има монтиран отзад скенер за пръстови отпечатъци и отключване с лице. И двете работят доста добре, скенерът за пръстови отпечатъци е бърз и отключването с лице работи гладко.

Сервиз на Huawei Y6p Варна

Батерия и свързаност
Той съдържа обичайните функции за свързване като 4G LTE, WiFi и Bluetooth. Няма проблеми при използване на приложения, базирани на местоположение. И както споменахме по-рано, Huawei Y6p има двоен SIM слот със специално отделено място за micro SD карта, което може да се разшири до 512 GB. Що се отнася до батерията, поддържането на този телефон работещ е 5000 mAh клетка с обикновено микро-USB зарядно устройство. В рамките на стандартния ни тест за видео цикъл, при който задействаме филм с пълна HD при 50% яркост, 50% сила на звука и включен режим Самолет, Y6p даде общо 20 часа и 9 минути възпроизвеждане. Функция, която може да ви бъде полезна, е нейната поддръжка за еднопосочно обратно зареждане, така че да можете да го използвате за зареждане на други устройства.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Y6p, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Y6p

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service