Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

 

Сервиз на Huawei P40 Pro + Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei P40 Pro +
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei P40 Pro +
 • смяна на USB-конектор на Huawei P40 Pro +
 • смяна на батерия на Huawei P40 Pro +
 • смяна на аудио жак на Huawei P40 Pro +
 • смяна на микрофон на Huawei P40 Pro +
 • смяна на слушалка на Huawei P40 Pro +
 • смяна на високоговорител на Huawei P40 Pro +
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei P40 Pro +
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei P40 Pro +
 • подмяна на основна платка на Huawei P40 Pro +
 • ремонт по основна платка на Huawei P40 Pro +
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei P40 Pro +

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei P40 Pro +
 • премахване на passcode на Huawei P40 Pro +
 • отключване на gmail-account на Huawei P40 Pro +
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei P40 Pro +
 • премахване на huawei account на Huawei P40 Pro +

Разкодиране на Huawei P40 Pro + 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P40 Pro + – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei P40 Pro + Варна

Производител: Huawei
Модел: P40 Pro +

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei P40 Pro +

Описание

Дизайн
Huawei P40 Pro + изглежда и се чувства първокласно благодарение на нанотехнологичната керамика отзад. Той е полиран и гладък. За добрият външен вид на устройството допринася металната рамка, която се съчетава добре с 3D кривите на предния и задния панел. Бутоните за сила на звука и захранването / заключване вдясно, които са стабилни, но щракащи. IR бластерът и вторичният микрофон се намират отгоре, заедно с антенните ленти, които присъстват от всички страни. В долната част ще намерите SIM слотовете за две nano-SIM карти или една SIM карта и Huawei Nano карта с памет. Тук се намират още основният микрофон, USB Type-C портът и високоговорителят. Обърнете го на гърба му и ще видите този голям правоъгълен модул на камерата, в който се намират петте камери и двойна LED светкавица. Той е изпъкнал, така че се клати, ако го поставите на равна повърхност без калъф. Huawei P40 Pro + също има IP68 рейтинг, което означава, че е устойчив на прах и вода, така че можете да се притеснявате по-малко от случайни пръски или да го пуснете в басейн.

Сервиз на Huawei P40 Pro + Варна

Дисплей и звук
Huawei P40 Pro + разполага с 6.58-инчов Flex OLED Quad-Curve Overflow дисплей с Full HD + (2640 x 1200) резолюция. Под него се намира скенерът за пръстови отпечатъци в дисплея. Това е завладяващ екран, който се извива към ъглите и ръбовете. Той също така има поддръжка на DCI P3 Color Space, HDR10 + и 90Hz честота на опресняване, което се превръща в плавни анимации и преходи. Можете да превключите честотата на опресняване на 60Hz, ако искате да спестите енергия. Този тип конфигурация може да осигури страхотно изживяване при гледане с отлични детайли, живи цветове и наситено черно. Що се отнася до аудиото, Huawei P40 Pro + има само единичен високоговорител, което е малко неудобно, като се има предвид, че някои водещи устройства предлагат двойни високоговорители. И все пак качеството на звука е отлично и достатъчно силно за ежедневна употреба. Няма 3,5 мм аудио жак, така че ще трябва да използвате кабелен интерфейс USB-C или вместо това да използвате безжична връзка.

Сервиз на Huawei P40 Pro + Варна

Камера
Huawei P40 Pro + има пет задни камери, състоящи се от 50MP F1.9 първична, 40MP F1.8 ултраширока, 8MP F4.4 10x оптично увеличение, 8MP F2.4 3x оптично увеличение и ToF камера. Характеристиките включват бленда, нощен режим, портрет, професионален, забавен кадър, панорама, монохромен, AR LEns, светло рисуване, двоен изглед и закъснение, за да назовем само няколко. Има и AI за идентифициране на обекти и ориентири и Master AI за автоматично разпознаване на сцената и прилагане на подходящи ощипвания. Производителността на камерата е страхотна и може да се счита за един от най-добрите смартфони с камери в момента. Както винаги, това се вижда от това колко ясни и ясни изображения излизат, без значение коя от камерите използвате. Цветовете далеч не са естествени, тъй като софтуерът на камерата на Huawei има тенденция да повишава доста насищането. Динамичният обхват също е доста солиден, което се вижда при заснемането на ярки обекти – все още можете да видите детайлите в бели обекти.

Софтуер
Потребителският интерфейс е EMUI 10.1 базиран на Android 10. Подобно на P40 и P40 Pro, P40 Pro + няма GMS и вместо това използва HMS. Въпреки че нямате Google Play Store, той има AppGallery, в който вече се намират някои от най-популярните приложения на пазара. Поддържат се и странично заредени приложения и успяхме да изтеглим и стартираме любимите си приложения като Facebook и Netflix безупречно. Що се отнася до функциите, EMUI 10.1 предлага Dark Mode, оптимизатор, Phone Clone, Huawei Share, Find My Phone, PrivateSpace, Digital Balance, AR Measure и Huawei Assistant, наречен Celia. Изглежда обаче, че тепърва ще бъде активирано.

Сервиз на Huawei P40 Pro + Варна

Процесор
Захранването на Huawei P40 Pro + е осемядреният процесор Kirin 990 5G с тактова честота 2,86 GHz, Mali-G76 GPU и 8 GB RAM. Можете да очаквате първокласна производителност с този вид хардуерна конфигурация. Всичко е гладко и бързо, от навигация в потребителския интерфейс до инсталиране и стартиране на приложения. Той може да поеме и взискателни задачи като игри и фотография и видеография. Очаквайте малко затопляне в областта до модула на камерата, но не става твърде горещо, за да се притеснявате.

Сервиз на Huawei P40 Pro + Варна

Батерия
Батерията е с капацитет 4200 mAh и успява да издържи цял ден интензивна употреба, която включва умерени игри и тежка фотография, но опитът може да варира в зависимост от употребата. Що се отнася до зареждането, той поддържа 40W жичен SuperCharge, който може да зареди празна батерия само за 1 час и 15 минути. Той също така поддържа 40W безжично SuperCharge и безжично обратно зареждане.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P40 Pro +, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei P40 Pro +

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service