Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei P30 Pro Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei P30 Pro
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei P30 Pro
 • смяна на USB-конектор на Huawei P30 Pro
 • смяна на батерия на Huawei P30 Pro
 • смяна на аудио жак на Huawei P30 Pro
 • смяна на микрофон на Huawei P30 Pro
 • смяна на слушалка на Huawei P30 Pro
 • смяна на високоговорител на Huawei P30 Pro
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei P30 Pro
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei P30 Pro
 • подмяна на основна платка на Huawei P30 Pro
 • ремонт по основна платка на Huawei P30 Pro
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei P30 Pro

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei P30 Pro
 • премахване на passcode на Huawei P30 Pro
 • отключване на gmail-account на Huawei P30 Pro
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei P30 Pro
 • премахване на huawei account на Huawei P30 Pro

Разкодиране на Huawei P30 Pro 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P30 Pro  – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei P30 Pro Варна

Производител: Huawei
Модел: P30 Pro

Описание

Сервиз на Huawei P30 Pro Варна

Правилата на фотографията се променят – можете да създадете своя визия за света около Вас, да наблюдавате птиците, летящи високо в небето, чрез увеличаване на мащаба, в най-финни детайли да изследвате скъпоценен камък – всичко е възможно с новатирската камера на Huawei P30 Pro.
Huawei P30 Pro е изцяло вдъхновен от красотата на природата, която ни заобикаля. Независимо дали става въпрос за планински пейзаж, необятно море, нощни снимки – всичко е наслада.
Камерата е върхът – бъдете смели и впечатлявайте. Основната камера е четворна и Ви дава възможността да видите светът изцяло. Главният обектив е SuperZoom и е 40mp-ов с невероятни сензори. Другият 20mp-ов е ултраширокоъгълен, а Huawei TOF абсолютно Ви преминава всички прегради и съхранявате любимите си моменти. Телефото обективът с перископ е нов, запазва качеството на образите и дава много повече възможности за увеличаване на оптиката с 10-кратен хибриден zoom. Можете да се насладите на невиждани за Вас до момента неща в голяма дълбочина и разделителна способност.  Зуумът до 50-та степен приближава луната до Вас.

Сервиз на Huawei P30 Pro Варна

Всички Ваши снимки са максимално осветени чрез RGB и RYB. Сензорът SuperSpectrum, ISP на Kirin 980 водят до увеличанване на осветеността с до 40%, и съхраняват специалните моменти независимо от часът на заснимане.
Това, което е било скрито от тъмното, вече излиза наяве. Нощта е прекрасна и вече няма скрито покрито с до ISO 409 600. Невероятната вечеря с любимият човек в малките часове на денонощието или светулки, които танцуват около красивото езеро в тъмнината.
Водата се превръща в шедьовър – запазвате най-красивите детайли на природата за себе си. Всичко, което премине през камерите се превръща в изкуство.
Перспективата е променена – ултраширокоъгълният обектив разкрива необятната красота на природните забележителности и пейзажи. По-широката перспектива ви омагьосва.
Макросвятът е атрактивен – откривате го от 2,5 см разстояние. Макрообективът Ви представя светът в най-минималните детайли.
Излъчването Ви е на преден план със селфикамерата с 32mp-овия обектив, която предава образът Ви ярко и детайлно. Дори при нощни снимки и много богата фонова светлина, качеството на заснетият кадър е максимално добро.
Заснимайте с абсолютно лекота, докато се движите – благодарение на професионалната OIS, видеоклиповете са плавни и стабилни.

Сервиз на Huawei P30 Pro Варна

Абсолютен шедьовър – 3D извитото стъкло е много елегантно. 6,47-инчовият OLED дисплей носи невероятно зрително изживяване и уникални цветове. Елегантността е видима.
Удобството е абсолютно, а докосването е интелигентно. Сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана и отключва светкавично телефонът ви. Захватът с една ръка е много лесен.
Huawei Acoustic Display е новата технология, която слушате – замества традиционния високоговорител. Обработката на звука е електромагнитна и го пренаси през вибрациите на екрана до Вас.
Сертификатът за защита IP68 срещу вода и прах предпазва устройството Ви от изненадващо намокряне или замърсяване с прах.
Чипсетът е на първо място в света, с подобрените си показатели и занижаване консумацията на енергия. Той е Kirin 980 и е 7nm. Мястото за съхранение е 8GB RAM и 256GB ROM. Това прави устройството изключително мощно.
Невероятна издръжливост – всеки ден можете да извършвате работния си процес дълго, а едновременно с това за Вас ще работи и енергоспестяващата технология на Huawei P30 Pro.

Сервиз на Huawei P30 Pro Варна

Презареждане за отрицателно време – това вече не е препядствие. За половин час зарядът на батерията достига 70%. Докато се гримирвате или докато приготвяте кафето си сутрин.
Спрете за минутки, презаредете напълно – благодарение на скоростното безжично зареждане с TÜV безопасност до 15 W (Wireless Quick Charge). Когато дойде моментът да тръгвате, само грабнете телефона си.
Погрижете се за всички и всичко – Huawei P30 Pro разполага с функция за обратно безжично зареждане, с което зареждате слушалки, електрически четки за зъби или пък отдавате енергия на телефона на някоя приятелка.
Чрез използването на технологията AR, използвате измервателни инструменти за виртуалната реалност. Друга техника OneHop записвате данни и ги предавате през различни устройства. Ще направите впечатление с блестящият калъф от кристал Swarovski®, който е подарък от Huawei.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P30 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei P30 Pro.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service