Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна

 

 

 

 

Сервиз на Huawei P30 Lite Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei P30 Lite
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei P30 Lite
 • смяна на USB-конектор на Huawei P30 Lite
 • смяна на батерия на Huawei P30 Lite
 • смяна на аудио жак на Huawei P30 Lite
 • смяна на микрофон на Huawei P30 Lite
 • смяна на слушалка на Huawei P30 Lite
 • смяна на високоговорител на Huawei P30 Lite
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei P30 Lite
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei P30 Lite
 • подмяна на основна платка на Huawei P30 Lite
 • ремонт по основна платка на Huawei P30 Lite
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei P30 Lite

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei P30 Lite
 • премахване на passcode на Huawei P30 Lite
 • отключване на gmail-account на Huawei P30 Lite
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei P30 Lite
 • премахване на huawei account на Huawei P30 Lite

Разкодиране на Huawei P30 Lite 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P30 Lite – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei P30 Lite Варна

Производител: Huawei
Модел: P30 Lite

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei P30 Lite

Описание

Huawei P30 Lite е с тройна основна камера с 48mp-ов ултраширокоъгълен обектив и е с наличен изкуствен интелект. Виждате света в най-малки детайли, предаван чрез устройството по възможно най-кристален и ясен начин. Тук индустрията бележи връх с най-високата разделителна способност до момента.

Сервиз на Huawei P30 Lite Варна

Изключителен зуум – Huawei са заложили на технологията за съхраняване качеството на увеличението при заснимане именно с тази висока разделителна способност. 48mp-ов обективът се превръща в първенец. Реално Вие заснимате кадри, които са изключителни и напомнят обективите, които са с двукратно оптично увеличение.  Заснимате всичко без ограничения, със 120-градусовият широкоъгълен обектив. Не оставяйте нищо отвъд погледа си. Уловете незабравимите пейзажи на природата.

Сервиз на Huawei P30 Lite Варна

Изкуственият интелект разпознава сцени. Селфи камерата припознава осем категории, а основната – двайсет и две, в реално време. Зашеметяващите снимки са факт чрез автоматичното регуиране на осветяването и контрастът.

Дисплей с множество възможности –  Dewdrop дисплеят е с големи размери, изключително красив и много напредничав. Той е 6,15-инчов и през него светът оживява в невероятни цветове. Спецификата TÜV Rheinland Eye Comfort Certification щади очите Ви и ги предпазва от неприятните излючвания на екрана.

Изтънчена визия – много удобен при захват с едната ръка. 3D стъклото, което покрива дисплея, спомага за още по-комфортното усещане в дланта Ви. Трите нюанса, в които се предлага отговарят на всеки вкус, а преливащите нотки са много атрактивни.

Повече място за съхранение – 4GB RAM и 128GB ROM. При желание от Ваша страна, можете да запечатате много повече от специалните моменти в живота си. Пространството за съхранение е много по-гъвкаво и запаметява повече от любимата музика, скъпи кадри, видеоклипове и интересни, и функционални приложения.

Батерията е надеждна и бързозареждаща. Капацитетът й е 3340mAh, зареждането е скоростно през 9V2A Quick Charge и е изцяло в крак с Вашето забързано ежедневие. През целият ден имате възможност да сърфирате, да гледате видеоклипове и да играете игри.

Сервиз на Huawei P30 Lite Варна

Гейминг изживяването е възможно най-реалистично – графичното представяне е революционно. Графичният е ускорител е GPU TURBO 2.0. Той спомага за увеличената производителност, по-скоростното и без засичания гейминг изживяване.

В Ръцете си държите целият свят – лесно и удобно е пред погледът Ви да се открият нови хоризонти. Ежедневието Ви е облекчено чрез HiVision, посредством AI. Сканирате и отключвате нови възможности. AI технологията разпознава сцени и обекти, помага Ви в преминаването на езиковите бариери, осъществява абсолютно сигурно всички плащания, чрез автоматичното разпознаване на продуктите.

Всяко обаждане е забавно

Разнообразете сивото си ежедневие чрез персонализираните видео мелодии, към всеки абонат. Различните контакти, са с различни мелодии, което надгражда скучните класически мелодии и спомага за Вашето добро настроение.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P30 Lite, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei P30 Lite

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service