Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei P20 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei P20
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei P20
 • смяна на USB-конектор на Huawei P20
 • смяна на батерия на Huawei P20
 • смяна на аудио жак на Huawei P20
 • смяна на микрофон на Huawei P20
 • смяна на слушалка на Huawei P20
 • смяна на високоговорител на Huawei P20
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei P20
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei P20
 • подмяна на основна платка на Huawei P20
 • ремонт по основна платка на Huawei P20
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei P20

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei P20
 • премахване на passcode на Huawei P20
 • отключване на gmail-account на Huawei P20
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei P20
 • премахване на huawei account на Huawei P20

Разкодиране на Huawei P20 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P20 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei P20 Варна

Производител: Huawei
Модел: P20

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei P20

Описание

Дизайн
Иновативен дизай Huawei Р20 ceni от гледна точка, както на визия, така и на материали за изработка. Задният панел е с гланцова повърхност, с много удобен захват, благодарение на заоблените ъгли. В дясната част са разположени бутоните за контролиране на звука, в долната страна – USB-C порт, микрофон и високоговорител. В долната част всичко е симетрично разположено. Задният панел е със следната конфигурация – двойна камера, светкавица и сензори за лазерно фокусиране.

Сервиз на Huawei P20 Варна

Дисплей
Дисплеят е със следните параметри – 5.8” IPS LCD дисплей, с резолюция 2244 х 1080 пиксела (428 ppi), съотношение 18.7:9. Работи много добре при силна светлина, притежава функция Natural Tone. В горната част – предна камера, говорител и сензори за близост. В долната част на екрана има овален сензор за отпечатъци, който е много бърз.

Сервиз на Huawei P20 Варна

Хардуер и батерия
Huawei P20 разполага с осемядрен чипсет Kirin 970, 4GB RAM. Изключително мощният процесор прави работата с този модел лесна и ненатоварваща. Интерфейса EMUI 8,1 управлява много точно приложенията, с което спомага за икономия на батерията. Блок за ускоряване на задачите с изкуствен интелект – спомага за икономия на батерията, поддържа телефона в добра форма до оптимум, производителността се задържа висока. Батерията е с капацитет 3400mAh. Въпреки честото използване и натоварване с различни работни дейности в края на деня батерията не е изтощена до крайност, което е впечатляващо. Зареждането се осъществява чрез Super Charge изключително бързо.

Сервиз на Huawei P20 Варна

Софтуер
Интерфейсът Huawei P20, базиран на Android 8.1 с функция за глобално търсене, сканиране на баркодове, промяна на анимации в интерфейса. Телефонът може да бъде отключен благодарение на специална функция за това, която е чрез лицево разпознаване, с помощта на предната камера. Лицевото разпознаване може да бъде полезно и при свързването с някои нотификации. Има включени и множество допълнителни екстри, например опция за запис, опция за едновременна работа с две копия от едно приложение и др. Има и предварително инсталирани приложения – Phone Manager, технологията Avast и др. Технологията Dolby Atmos работи в посока на увеличаване на звука в заобикалящото ни пространство чрез ползването на слушалки.

Сервиз на Huawei P20 Варна

Камера
Основна камера 12MP RGB сензор (f/1.8) с 20MP монохромен сензор (f/1.6), иновативен RGB сензор, с пиксели 1.55 микрометра, разчитащ на елекронна стабилизация. Монохромният сензор подобрява качеството на черо-белите снимки и прави реална функцията за хибридно приближение. Телефото камера и лазерно фокусиране, което е с нов сензор, нова функция за 4 D предиктивен фокус. Новият интерфейс разполага с различни режими, които се сменят чрез плъзване на екрана. Технологията Master AI разпознава околната среда и обектите, и избира сходни настройки. Снимките са детайлни, с красиви и наситени цветове. Налице е и иновативен нощем режим. Предна камера с резолюция 24,8МР, правеща изкусни селфита, запис на видеа с максимална резолюция 4К.

Сервиз на Huawei P20 Варна

Цена
Цената е много приемлива. Апаратът е със същите характеристики като на модела P20 Pro, но ценовия клас, в който попада е значително по-нисък. Дисплеят, камерата и батерията са страхотни, което е изключително примамливо, като се има предвид и ниската цена.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P20, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei P20

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service