Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei P10 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei P10
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei P10
 • смяна на USB-конектор на Huawei P10
 • смяна на батерия на Huawei P10
 • смяна на аудио жак на Huawei P10
 • смяна на микрофон на Huawei P10
 • смяна на слушалка на Huawei P10
 • смяна на високоговорител на Huawei P10
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei P10
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei P10
 • подмяна на основна платка на Huawei P10
 • ремонт по основна платка на Huawei P10
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei P10

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei P10
 • премахване на passcode на Huawei P10
 • отключване на gmail-account на Huawei P10
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei P10
 • премахване на huawei account на Huawei P10

Разкодиране на Huawei P10

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P10 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei P10 Варна

Производител: Huawei
Модел: P10

Описание

Дизайн
В моделът Huawei P10 е заложена формата на Р9, но заедно с това ъглите и страничните повърхности са заоблени, което му придава ергономична форма. Лентите за антените по-малко се забелязват, тъй като се намират в долната част на корпуса. Разполага с жак за слушалки, USBType-C порт и високоговорител. Върху бутонът за включване също са направени промени – по-улеснен е за използване и е добавена червена нотка. Всички цветова са с различна текстура на корпуса. Променено при Huawei P10 е положението на сензорът за отпечатъци – под предпазното стъкло.

Сервиз на Huawei P10 Варна

Дисплей
Видимостта е много подобрена, заложено е върху това да се въведе по-добър контраст на изображенията. Дисплеят е със следните параметри – 5,1” IPS LCD дисплей с резолюция 1080p и гъстота 432 PPI. Моделът е компактен.

Сервиз на Huawei P10 Варна

Хардуер
Много мощен със следните параметри: чипсет Kirin 960, big.Little 4 ядра Cortex-A53 с честота 1,8GHZ и 4 Cortex-A73 с честота 2,4GHz и графичен ускорител Mali-G71 MP8. Първите две ядра не изискват голяма консумация на енергия, подходящи са за процеси, които не се нуждаят от голяма производителност, вторите – когато има такава нужда. Huawei P10 e с 4GB RAM и 64GB вградена памет, можеща да бъде увеличена, благодарение на хибридния слот, който дава възможност да бъдат използвани две SIM карти.

Сервиз на Huawei P10 Варна

Софтуер
Android 7.0 Nougat, потребителски интерфейс EMUI 5.1 – с подобрено качество. Изключени са някой от познатите функции, но пък е добавена функцията за намиране на необходимото съдържание чрез придърпване надолу на екрана. Функцията App Twin позволява едновременната работа с два профила във Facebook или в WhatsApp. Приложенията могат да бъдат организирани по начин, който на вас ви се харесва. Темите, които могат да бъдат избрани за корпуса са най-различни, а също така могат да бъдат изтеглени и допълнителни такива. Приложенията, с които най-често се работи се отварят още по-бързо и могат да събират повече данни. Гордее се с висока производителност.

Сервиз на Huawei P10 Варна

Камера
Двойна камера в комбинация на 20MP монохромен сензор с 12 MP RGB сензор и възможност за оптична стабилизация. Фазова детекция PDAF, включваща и допълнителни технологии. Постига се боке ефект при снимките, което означава допълнително фокусиране, след като вече един път снимката е направена. Система за 2Х хибридно приближение, портретен режим, създаващ 3D изглед на изображенията в кадър и възможност за множество подобрения на лицата. Камерата на Huawei P10  реагира на промяната в осветяването. Предната камера предлага разнообразни функции при заснема на селфита, възможност за заснемане на повече хора едновременно, екрана може да бъде използван и като светкавица за допълнително осветяване при нужда, както и разполага с възможност за записване. Иконите са подредени по различен начин, иначе няма особено голяма разлика в камерата като цяло, в сравнение с предния модел. Предлага професионален режим на заснемане, както и високо качество на заснетите кадри. Кратки клипове могат да бъдат заснети чрез приложението Quicκ. Камерата на P10 Plus e още по-подобрена – оптика Summilux-H, бленда f/1.8 – това прави телефона по-реактивен към светлинни промени.  

Сервиз на Huawei P10 Варна

Батерия
Батерията с капацитет 3200mAh, може да бъде заредена и изключително бързо чрез технологията Huawei Super Charge. Потребителите могат да бъдат спокойни че чрез едно зареждане, телефонът ще бъде пълноценен през целият ден. Недостатъкът при батерията на моделът Huawei P10 е че по-бързо се изтощава, поради факта че е с по-големи размери на дисплеят и резолюцията. Това е установено чрез приложението PCMark.  

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P9 Lite mini, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за huawei p10

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service