Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei P10 Plus Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei P10 Plus
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei P10 Plus
 • смяна на USB-конектор на Huawei P10 Plus
 • смяна на батерия на Huawei P10 Plus
 • смяна на аудио жак на Huawei P10 Plus
 • смяна на микрофон на Huawei P10 Plus
 • смяна на слушалка на Huawei P10 Plus
 • смяна на високоговорител на Huawei P10 Plus
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei P10 Plus
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei P10 Plus
 • подмяна на основна платка на Huawei P10 Plus
 • ремонт по основна платка на Huawei P10 Plus
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei P10 Plus

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei P10 Plus
 • премахване на passcode на Huawei P10 Plus
 • отключване на gmail-account на Huawei P10 Plus
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei P10 Plus
 • премахване на huawei account на Huawei P10 Plus

Разкодиране на Huawei P10 Plus

Тест, диагностика и профилактика на Huawei P10 Plus – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei P10 Plus Варна

Производител: Huawei
Модел: P10 Plus
 

Описание

Дизайн
В моделът е заложена формата на Р9, но заедно с това ъглите и страничните повърхности са заоблени, което му придава ергономична форма. Лентите за антените по-малко се забелязват, тъй като се намират в долната част на корпуса. Разполага с жак за слушалки, USB Type-C порт и високоговорител. Върху бутонът за включване също са направени промени – по-улеснен е за използване и е добавена червена нотка. Всички цветова са с различна текстура на корпуса. Променено е положението на сензорът за отпечатъци – под предпазното стъкло.

Сервиз на Huawei P10 Plus Варна

Дисплей
P10 Plus разполага с повече пиксели – 5,5” дисплей, разолюция 2560Х1440 пиксела, гъстота 540 PPI. Недостатъкът е че е по-голям в сравнение с Р10, а в днешно време желанието на потребителите е да разполагат с по-компактен смартфон.

Сервиз на Huawei P10 Plus Варна

Хардуер
Много мощен със следните параметри: чипсет Kirin 960, big.Little 4 ядра Cortex-A53 с честота 1,8GHZ и 4 Cortex-A73 с честота 2,4GHz и графичен ускорител Mali-G71 MP8. Първите две ядра не изискват голяма консумация на енергия, подходящи са за процеси, които не се нуждаят от голяма производителност, вторите – когато има такава нужда. P10 Plus е с 6GB RAM и вградената памет 128GB. P10 e с 4GB RAM и 64GB вградена памет, можеща да бъде увеличена, благодарение на хибридния слот, който дава възможност да бъдат използвани две SIM карти.

Сервиз на Huawei P10 Plus Варна

Софтуер
Android 7.0 Nougat, потребителски интерфейс EMUI 5.1 – с подобрено качество. Изключени са някой от познатите функции, но пък е добавена функцията за намиране на необходимото съдържание чрез придърпване надолу на екрана. Функцията App Twin позволява едновременната работа с два профила във Facebook или в WhatsApp. Приложенията могат да бъдат организирани по начин, който на вас ви се харесва. Темите, които могат да бъдат избрани за корпуса са най-различни, а също така могат да бъдат изтеглени и допълнителни такива. Приложенията, с които най-често се работи се отварят още по-бързо и могат да събират повече данни. Huawei Р10 plus ceni се гордее с висока производителност.

Сервиз на Huawei P10 Plus Варна

Камера
Двойна камера в комбинация на 20MP монохромен сензор с 12 MP RGB сензор и възможност за оптична стабилизация. Фазова детекция PDAF, включваща и допълнителни технологии. Постига се боке ефект при снимките, което означава допълнително фокусиране, след като вече един път снимката е направена. Система за 2Х хибридно приближение, портретен режим, създаващ 3D изглед на изображенията в кадър и възможност за множество подобрения на лицата. Камерата реагира на промяната в осветяването. Предната камера предлага разнообразни функции при заснема на селфита, възможност за заснемане на повече хора едновременно, екрана може да бъде използван и като светкавица за допълнително осветяване при нужда, както и разполага с възможност за записване. Иконите са подредени по различен начин, иначе няма особено голяма разлика в камерата като цяло, в сравнение с предния модел. Предлага професионален режим на заснемане, както и високо качество на заснетите кадри. Кратки клипове могат да бъдат заснети чрез приложението Quicκ. Камерата на Huawei Р10 plus цени e още по-подобрена – оптика Summilux-H, бленда f/1.8 – това прави телефона по-реактивен към светлинни промени.

Сервиз на Huawei P10 Plus Варна

Батерия
Звукът при провеждане на разговор и при двата модела P10 и Huawei Р10 plus cena е изключително добро. Доказано е че мобилният сигнал е изключително добър, в сравнение с други марки телефони, при които се наблюдават смущения в определени зони. Батерията с капацитет 3200mAh, може да бъде заредена и изключително бързо чрез технологията Huawei Super Charge. Потребителите могат да бъдат спокойни че чрез едно зареждане, телефонът ще бъде пълноценен през целият ден. Недостатъкът при батерията на моделът Huawei Р10 plus цена е че по-бързо се изтощава, поради факта че е с по-големи размери на дисплеят и резолюцията. Това е установено чрез приложението PCMark. P10 Plus има и допълнителен инфрачервен сензор, чрез който се направляват разнообразни устройства.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei P10 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei P10 Plus

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service