Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Mate 20 Pro Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на USB-конектор на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на батерия на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на аудио жак на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на микрофон на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на слушалка на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на високоговорител на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Mate 20 Pro
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Mate 20 Pro
 • подмяна на основна платка на Huawei Mate 20 Pro
 • ремонт по основна платка на Huawei Mate 20 Pro
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Mate 20 Pro

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Mate 20 Pro
 • премахване на passcode на Huawei Mate 20 Pro
 • отключване на gmail-account на Huawei Mate 20 Pro
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Mate 20 Pro
 • премахване на huawei account на Huawei Mate 20 Pro

Разкодиране на Huawei Mate 20 Pro

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Mate 20 Pro – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Mate 20 Pro Варна

Производител: Huawei
Модел: Mate 20 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Mate 20 Pro

Описание

Плюсове на модела са елегантния дизайн, трите камери, големият широкоъгълен обектив. Друго предимство е че е първият модел в света, който притежава функцията вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци. Недостатъците са незначителни – това че попада във висок ценови клас, елементите HDR на камерата не са в достатъчно голяма степен развити.

Сервиз на Huawei Mate 20 Pro Варна

Дизайн
Задната камера е тройна, с интересен дизайн, съставляваща квадрата, в компилация със светкавицата. Бутонът за включване/изключване на апарата е в контрастиращ, ярък, червен цвят. Задният панел освен че е стъклен, разполага и с допълнително покритие, което в известна степен намалява пръстовите отпечатъци. Поради големите размери на апарата обаче трябва да се свикне с габаритите и формата му. Устройстовото е с двойно извит дисплей, както и с значително тясно и издължено тяло. Апаратът е много подобен по усещане на Galaxy Note 9 и Galaxy S9 Plus.

Сервиз на Huawei Mate 20 Pro Варна

Дисплей
Дисплеят е 6,39-инчов OLED панел, с висока резолюция 3120*1440 пиксела, която е изключително висока и се наблюдава за първи път при компанията Huawei. За съжаление технологията Always on Display не функционира. Образите са детайлни и живи. Покривното стъкло на корпуса е двойно извито, разполага с notch в горната част. Съотношението на страните 19,5:9 прави удобен захватът с една ръка. Устройството разполага още със система за 3D сканиране на лицето, както и с вграден скенер за пръстови отпечатъци. Технологията, която сканира изображенията работи добре при нощно време, тъй като разполага с инфрачервен сензор. По-високата защита не апарата се гарантира с по-големият размер notch и по-сложна технология като цяло.

Сервиз на Huawei Mate 20 Pro Варна

Процесор
Процесорът е осемядрен с иновативния чипсет Hisilicon Kirin 980 и графичен ускорител Mali-G76 MP10. Операционната система, която е въведена е Android 9.0 Pie. Интересното при модела е че разполага с 3D лицево разпознаване и разпознава различни обекти.  Чрез технологията се създава дигитално копие на предмети и впоследствие го анимират. Приложението се казва 3D Live Maker.

Камера
Камреата е претърпяла известни промени, в сравнение с предния модел. Eдиният сензор е основен – 40mp-ов, другият – 8mp-ов, а третият – 20mp-ов с ултра широк обхват от 107 градуса. Уникална е възможността да запечатате повече обекти в един кадър, благодарение на него. Качеството на снимките обаче не е в такава степен добро, колкото при основния сензор, но е задоволително. Предният модел P20 Pro беше в комбинация с монохромен сензор, на който се разчиташе за високи резултати, но в последствие, след появата на модернизирания Mate 20 Pro стана ясно че това е възможно и без него. Визуализацията и чистотата на снимките е на високо ниво, дори и нощем, което прави модела предпочитан. Достигнат e страхотен HDR ефект, а цветовете са натурални. Наличен е Master AI, който е модернизиран и разбива кадъра на порции. Полезно е че ви дава препоръка да ползвате широкоъгълната камера при заснимането на пейзажи например. Макрорежимът е новост при модела, който дава възможност да се правят снимки на супер близко разстояние, дори и от 2,5 см. Може да се записват 4К видеа.
Предната камера е с 24mp-ов сензор и резултатите са сходни.
Изненадващото е че камерата като цяло е с големи способности и фактът че толкова екстри са побрани в едно устройство е впечатляващ.

Батерия
Батерията е несменяема, с капацитет 4200mAh. Разполага с технология за бързо зареждане и с технология за безжично зареждане.

Цена
Huawei Mate 20 Pro съвместява в себе си най-добрите специфики от компаниите Apple и Samsung. При възможност на потребителя да си позволи смартфон от високия ценови сегмент, това е правилния избор.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Mate 20 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Mate 20 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service