Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Mate 20 Lite Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на USB-конектор на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на батерия на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на аудио жак на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на микрофон на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на слушалка на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на високоговорител на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Mate 20 Lite
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Mate 20 Lite
 • подмяна на основна платка на Huawei Mate 20 Lite
 • ремонт по основна платка на Huawei Mate 20 Lite
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Mate 20 Lite

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Mate 20 Lite
 • премахване на passcode на Huawei Mate 20 Lite
 • отключване на gmail-account на Huawei Mate 20 Lite
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Mate 20 Lite
 • премахване на huawei account на Huawei Mate 20 Lite

Разкодиране на Huawei Mate 20 Lite

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Mate 20 Lite – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Mate 20 Lite Варна

Производител: Huawei
Модел: Mate 20 Lite

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Mate 20 Lite

Описание

Huawei Mate 20 LIte има голям дисплей, присъщ на Mate-серията смартфони по принцип, дизайн в духа на предходния P20 Lite и нов хардуер. Разполага с 6,3-инчов IPS дисплей с резолюция 1080Х2340 пиксела и съотношение на страните 19,5:9. Висок прорез в горната част на дисплея, красив стъклен гръб със сензор за пръстови отпечатъци, който виждаме при почти всички модели на Huawei. С моделът идва и новият чипсет Kirin 710. Фабрично идва с поддръжка GPU Turbo, което е софтуерна добавка.

Сервиз на Huawei Mate 20 Lite Варна

Хардуер
Хардуерът е осемядреният Kirin 710 с два клъстера от по четири процесорни ядра. Мощната четворка работи на 2,2GHz, а тази за по-стандартните задачи на 1,7GHz. Графичният ускорител е Mali-G51 MP4. Към всичко това се добавя и гордостта на Huawei – NPU. Изкуственият интелект, освен при камерата, вече се използва и при новата маркетингова технология GPU Turbo. Наблюдава се до 60% подобрение в производителността при тежките игри и до 30% по-ниска консумация на енергия. Изкуственият интелект анализира и регулира волтажа и честотите на процесорните ядра, графичния ускорител и RAM-паметта, така че да се постигне възможно най-добрата ефективност при работа и то при минимална консумация на енергия. Това помага за прогнозиране на действията при игра, което пък осигурява по-добра производителност. Huawei Mate 20 Lite се предлага в две версии в зависимост от RAM-паметта – с 4 и 6GB RAM. Вградената памет е 64GB и е напълно достатъчна за всичко. Ако не ви е достатчно има и слот за microSD-карти като се използва SIM 2. Смартфонът е двусимов – може да работи с две сим карти и с една SIM-карта и една microSD-карта.

Сервиз на Huawei Mate 20 Lite Варна

Камера
На задният панел има две камери – 20mp с f/1.8  бленда и PDAF и 2mp-ов сензор за измерване дълбочината при снимане в портретен режим и режим с промяна на апаратурата. Снимките през деня са с изключително добро качество, но през нощта – не чак толкова. Страхотното представяна на камерата се дължи и на изкуствения интелект. Той разпознава сцени, оптимизира цветове, контрасти и всичко, което решите за да получите перфектния кадър. Работи и се справя доста добре. Поддържа се и 3D Lighting – променя се ъгълът на светлина при портретните снимки.  Видеото е с до 1080р резолюция при 60 или 30 кадъра/секунда. Има и цифрова стабилизация на изображенията, която работи само при 30 кадъра/секунда, не и при Full Hd на 60 кадъра/секунда и също се справя доста добре. Има и Slow motion с 480 кадъра/секунда. Предните камери са също две. Едната е с 24mp сензор с f/2.0 бленда и 2mp-ов сензор за измерване на дълбочината при портретните селфита. Отново е налице AI и 3D Lighting за заигравка със светлината при селфитата. Тези камери също ще разпознават сцени, ще оптимизират всичко при снимане и могат да снимат портретни селфита с 3D Lighting. Новото при предните камери на Huawei Mate 20 Lite е HDR Pro режимът на снимане.

Сервиз на Huawei Mate 20 Lite Варна

Батерия
Huawei Mate 20 Lite има 3750 mAh батерия. Зарежда се при USB Type-C-порт и се поддържа бързо зареждане с 18W. Безжично зареждане няма, няма и IP68 защита от прах и вода.
Разполага с удобен сензор за пръстови отпечатъци на гърба, стандартно лицево разпознаване 2D.

Софтуер
Huawei Mate 20 Lite идва с най-новия EMUI 8.2 на базата на Android 8.1 Oreo, като вероятно най-полезната новост е т.н. Personal Shopping Asistant. Става въпрос за възможността да направите снимка на нещо и след това да задържите с два пръста снимката. Въпросният Shopping Asistant автоматично ще стартира разпознаване на продукта на снимката и след това търсене в Amazon. Ще видите цената на този продукт в Amazon.
Смартфонът от гледна точка на функционалност, дизайн и производителност напълно отговаря на ценовия сегмент, в който попада. Стъклен гръб, огромен дисплей с прорез, впечатляваща визия като цяло, мощен хардуер, много RAM, страхотни камери, изкуствен интелект, и издържлива батерия, с възможност за бързо зареждане. Недостатъци са само че не разполага с безжично зареждане и не е водоустойчив.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Mate 20 Lite, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Mate 20 Lite

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service