Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Honor Play Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor Play
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor Play
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor Play
 • смяна на батерия на Huawei Honor Play
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor Play
 • смяна на микрофон на Huawei Honor Play
 • смяна на слушалка на Huawei Honor Play
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor Play
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor Play
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Honor Play
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor Play
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor Play
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor Play

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor Play
 • премахване на passcode на Huawei Honor Play
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor Play
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor Play
 • премахване на huawei account на Huawei Honor Play

Разкодиране на Huawei Honor Play.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor Play – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor Play Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor Play

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor Play

Описание

Устройството впечатлява с мощният си хадрудер, с изтънчения дизайн, големият дисплей.  Това са само част от плюсовете на модела – красивата визия, производителността и огромният екран. Съществувавт и едва забележими недостатъци като това че не поддържа функцията за бързо зареждане и че разполага с говорител, който е единичен.

Дизайн
Изключително удобен за захват, с метален корпус, със съотношение  на 6,3-инчовия дисплей – 19,5:9. Рамките около заоблените краища на та телефона са тънки, също така има и прорез в горната страна. Въпреки големите си размери 157.9 х 74.3 х 7.5 мм, той се усеща много комфортно в ръката. Съществува и възможността да покриете прореза, ако мислите че повече ще Ви допадне визията без него.

Сервиз на Huawei Honor Play Варна

Дисплей и камера
Той е с Full HD+ резолюция, цветовете които предава са ясни , наситени и напълно отговаря на ценовия клас на модела, в който попада. Задният панел е изключително приятен на допир. В долната част разполага с 3,5мм жак за слушалки и порт USB-C за зареждане, също така и единичен говорител. При използването на устройството на телефона, то би трябвало да издържи цял ден и да извърши всички ежедневни задачи на време. Не разполага с функция за бързо зареждане, но и чрез стандартния порт, това става скоростно. Камерата е двойна – с основен 16mp-ов сензор с бленда f/2.2 и спомагателен 2mp-ов за измерване на дълбочината на заснемане. При добра осветеност, снимките са със завидно качество, но това за съжаление не се отнася за нощните снимки. Промени върху вече заснетите кадри, могат да се изпълняват чрез боке-режима и 3D осветлението. Видеата, които възпроизвежда са изключително приятни за гледане, но  в някои случаи ще се налага да се включва екрана до максимална яркост, за да може да се предаде изживяването напълно.

Сервиз на Huawei Honor Play Варна

Процесор
Операционната система, с която работи е Android 8.1 Oreo и иновативния интефейс Emotion UI 8.2. С визията на основния екран и приложенията, които предлага, той е изключително лесен за употреба и прави ежедневната Ви работа приятна. Приложенията се сменят бързо, според желанията Ви, и за софтуерът, след множество тестове, се е установило че е надежден и сигурен. Това прави моделът изключително желан на пазара на смартфони през 2018 година. Все още е в проект развитието на софтуера от гледна точка на въвеждането на актуализацията Android Pie, която е вече налице при някои други марки телефони. Huawei въвежда в модела технологии, които отговарят на телефони от по-висок ценови клас, дори и тежки игри не търпят забавяне. Технологията GPU Turbo  увеличава производителността на графиката с до 60% и намалява консумацията на енергия със значителните 30%.
Моделът работи с чипсетът Hisilicon Kirin 970. Той спомага за бързото изпълвение на задачите, за едновременното стартиране на няколко приложения едновременно. Предлага се с две възможности – 4 или 6GB RAM, показва забележителни резултати относно benchmarking и възпроизвеждането на интензивни игри.

Сервиз на Huawei Honor Play Варна

Независимо дали желаете да закупите телефон, с който да изпълнявате ежедневните си задачи, да провеждате работния си процес или просто да се развличате през свободното си време, това е Вашият избор.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor Play, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor Play

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service