Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Honor 9x Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor 9x
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor 9x
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor 9x
 • смяна на батерия на Huawei Honor 9x
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor 9x
 • смяна на микрофон на Huawei Honor 9x
 • смяна на слушалка на Huawei Honor 9x
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor 9x
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor 9x
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei  Honor 9x
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor 9x
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor 9x
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor 9x

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor 9x
 • премахване на passcode на Huawei Honor 9x
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor 9x
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor 9x
 • премахване на huawei account на Huawei Honor 9x

Разкодиране на Huawei Honor 9x 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 9x – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor 9x Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor 9x

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 9x

Описание

Сервиз на Huawei Honor 9x Варна

Дизайн
Дизаина на Honor 9X е зашеметяващ. При по-внимателен оглед можете да видите малки диамантени блокове по целия заден панел, които блестят под светлината. Докато естетиката несъмнено е блестяща, това наистина дава на Honor 9X своя идентичност. Задният панел е изработен от пластмаса и има гланцово покритие. Страните са извити и се срещат гладко. Трите обектива на камерата са разположени във вертикална лента. Сензорът за пръстови отпечатъци е разположен удобно и е приятно бърз при отключването на телефона. Портът, високоговорителят и жакът 3,5 мм USB Type-C са в долната част, докато тавата на SIM картата е в горната част. Honor 9X е сред малкото телефони, които предлагат изживяване на цял екран. Дисплеят е 6.59-инчовият full-HD , защитен от материал, разработен от Huawei, който има дизайн без прорези.

Сервиз на Huawei Honor 9x Варна

Камера
Настройката на задната камера включва 48-мегапикселова основна стрелба с бленда f / 1.8. Има и 8-мегапикселова широкоъгълна камера със 120-градусово зрително поле и 2-мегапикселов сензор за дълбочина за портретни снимки. Отпред е 16-мегапикселова камера, поместена в изскачащ модул. Основната 48-мегапикселова камера по подразбиране прави 12-мегапикселови пикселни снимки. Тези снимки изглеждат добре, с приличен контраст и динамичен обхват. Режимът на изкуствен интелект на приложението на камерата има тенденция да увеличава контраста и наситеността. В случай на действителни 48-мегапикселови снимки, детайлите са по-добри, получавате по-ярки цветове на снимки. Автофокусът е надежден при дневна светлина. 8-мегапикселовата широкоъгълна камера е полезна за поставяне на повече обекти в рамка. 2-мегапикселовият сензор служи за дълбочина и върши отлична работа, като предоставя ефект на дълбочина на рязкост на снимките. В приложението на камерата има специален режим на бленда, който позволява на потребителите да регулират интензивността на ефекта на размазване.

Сервиз на Huawei Honor 9x Варна

Спецификации и софтуер
Говорейки за спецификации, Honor 9X разполага с 6,59-инчов Full-HD (1080 x 2340 пиксела) дисплей с безкраен дизайн на цял екран. Това е IPS LCD панел, сертифициран от TÜV Rheinland за намаляване на експозицията на синя светлина. Телефонът се захранва от вътрешния процесор Kirin 710F на Huawei и разполага с до 6 GB RAM и 128 GB място за съхранение, което може да се разшири с до 512 GB с помощта на microSD карта. Батерията на устройството е 4000 mAh и поддържа 10W зареждане. От страна на софтуера, Honor 9X работи с EMUI 9.1, базиран на Android Pie. Потребителският интерфейс е лесен и приятен за употреба. Като начало няма чекмедже за приложения. Плъзгането наляво отваря емисията на Google, докато плъзгането надясно показва повече страници с икони на приложения. Предварително инсталираните приложения като Ride Mode, Downloads и Optimiser за управление на файлове са полезни. Навигационните жестове работят безупречно. Honor 9X има функция App Twin за създаване на два екземпляра на приложение.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 9x, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor 9x

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service