Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Huawei Honor 9x Lite Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на батерия на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на микрофон на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на слушалка на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor 9X Lite
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Honor 9X Lite
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor 9X Lite
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor 9X Lite
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor 9X Lite

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor 9X Lite
 • премахване на passcode на Huawei Honor 9X Lite
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor 9X Lite
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor 9X Lite
 • премахване на huawei account на Huawei Honor 9X Lite

Разкодиране на Huawei Honor 9X Lite

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 9X Lite – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor 9x Lite Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor 9x Lite

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 9X Lite

Описание

Сервиз на Huawei Honor 9x Lite Варна

Дисплей и дизайн
Honor 9x Lite притежава почти безграничен дизайн. Безшевният HD екран, с усъвършенствана технология чип върху филм и специален дизайн на антената, правят устройството невероятно. Предната част е изцяло свързана с 6,5-инчовия Full HD + LCD дисплей с прорез, в който се намират светлинният сензор, слушалката и 8-мегапикселовата предна камера. Телефонът има стъклен гръб. Смарфонът има 4,25 мм ширина на долната граница и невероятно съотношение на екрана към тялото от 91%. Дисплеят заема почти цялата предна част на телефона. Внедрен е уникален режим за комфорт на очите е сертифициран от TÜV Rheinland. Чрез него, излъчването на синя светлина е намалено, за да се предотврати умората на очите. Технология за показване на слънчева светлина позволява на дисплея да бъде по-ясен дори при ярка слънчева светлина. А посредством нощният режим, можете лесно да четете преди лягане. Разпознаването на лицето позволява по-бързо отключване на лицето при различни условия на осветление.

Сервиз на Huawei Honor 9x Lite Варна

Процесор и батерия
Изцяло новият чипсет Kirin 810 осигурява до 75% по-бърза едноядрена производителност и използва до 50% по-малко енергия. Проектираният от Huawei NPU модул с архитектура DaVinci позволява по-бърза изчислителна обработка и точност, като същевременно е невероятно енергоефективен, което го прави един от най-умните чипсет на смартфони на пазара. По отношение на производителността, телефонът работи добре. Смартфонът работи на EMUI 9.1, базиран на Android 9.0. Благодарение на GPU Turbo, е постигната висока ефективност на графичната обработка с висока производителност. GPU Turbo повишава ефективността при обработка на графики с пълна FPS и FPS стабилност за игри, като същевременно намалява консумацията на енергия. Устройството е снабдено с 3750mAh батерия. Интелигентна система за спестяване на батерията Ви гарантира трайно потребителско изживяване. Телефонът се зарежда през MicroUSB порт. Батерията има 32% по-голяма издръжливост и може да се използва цял ден, като остане още заряд.

Сервиз на Huawei Honor 9x Lite Варна

Камера
Honor 9x Lite притежава 48MP основна камера с ултра-яснота и заснемане на важни подробности. Тя Ви позволява да заснемете всеки последен детайл. Можете дори да правите изразителни портрети с красива естетика на боке благодарение на своята 2MP камера за подпомагане на дълбочината. Honor 9x Lite Ви дава възможност да се насладете на Super Night Shot, който елиминира проблемите със снимки с дълга експозиция и поддържа многокадрово стабилизиране, основано благодарение на машинното си обучение. Заедно с многокадровата експозиция, основните обекти в снимките могат да бъдат оптимизирани или подобрени с ефект на боке. Алгоритмите AI предлагат с различни портрета на ниво студио: супер бавно движение, заснемане на мигновени движения. Кратки видеоклипове могат да бъдат заснети в 16x забавен режим (720fps). С намалена скорост на затвора и откриване на движение, AI спортният кадър заснема по-добри екшън изображения.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 9X Lite, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor 9X Lite

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service