Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Huawei Honor 9A Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor 9A
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor 9A
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor 9A
 • смяна на батерия на Huawei Honor 9A
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor 9A
 • смяна на микрофон на Huawei Honor 9A
 • смяна на слушалка на Huawei Honor 9A
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor 9A
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor 9A
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Honor 9A
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor 9A
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor 9A
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor 9A

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor 9A
 • премахване на passcode на Huawei Honor 9A
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor 9A
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor 9A
 • премахване на huawei account на Huawei Honor 9A

Разкодиране на Huawei Honor 9

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 9A – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor 9A Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor 9A

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 9A

Описание

Honor 9A е най-новият от бюджетните телефони,а от страна на хардуера е може би най-добрият бюджетен смартфон, който е създаван от Huawei.

Сервиз на Huawei Honor 9A Варна

Дизайн
Гърбът на Honor 9A е изработен от пластмаса. Размерът може да се определи като среден – 159,1 х 74,1 х 9mm, 185g.  Отразяващата повърхност на гърба е магнит за замъсряване и отпечатъци от пръсти. В лявата част ще откриете масив от три камери и светкавица, а в непосредствена близост се намира и скенерът за пръстов отпечатък. В дясната страна на Huawei Honor 9A се намират бутоните за регулиране на звука и захранването, а в долната част на смартфона е инсталиран жак за слушалки. Honor 9A  се предлага в три цвята – Phantom Blue, Ice Green и Midnight Black.

Сервиз на Huawei Honor 9A Варна

Дисплей
Huawei Honor 9A разполага с 6,3 инчов LCD дисплей с разделителна способност 1600х720. Екранът е стъклен, със сравнително малки рамки около ръба. Дисплеят е с по-ниско качество в сравнение със смартфоните от по-висок клас (720р), но въпреки това е напълно достатъчен за гледане на видеоклипове, преглеждане на уеб страници и др. Дисплеят на Huawei Honor 9A ще ви впечатли с ярки цветове. Разполага и с разнообразие от опции за показване като „комфорт на очите”, който автоматично превключва екрана на по-топъл фон. Друга интригуваща опция е „режим на електронна книга”, чрез който се измества цветовия баланс към по-топло с цел четенето да не е твърде натоварващо за очите.

Сервиз на Huawei Honor 9A Варна

Камера
Honor 9A ни изумява с тройна задна камера – 13МР f/1.8  основна, 5MP f/ 2.0 утлраширока, 2MP f/ 2.4 сензор за дълбочина както и 8МР селфи камера. Основната камера е повече от подходяща за ежедневни снимки, без да се налагат излишни настройки. Телеобектив липсва, така че Honor 9A разполага само с 4-кратно увеличение и съветът ни е да не разчитате на него, освен ако не искате бъркотия вместо снимка. Huawei Honor 9A записва видеоклипове при резолюция до 1080р и 30 кадъра в секунда. Смартфонът не разполага с функции като „забавен запис” или стабилизиране на движението, в резултат на което видеоклиповете имат силно замъгляване  по време на движение. Селфи камерата е разположена в горната централна част на екрана и освен за качествени снимки, може да се използва и за „лицево разпознаване” при отключване на телефона.

Сервиз на Huawei Honor 9A Варна

Батерия
Батерията на Huawei Honor 9A е със завидната големина от 5000 mAh, което я прави по-голяма от батериите на повечето смартфони от по-висок клас. Тя ви осигурява безпроблемна употреба на телефона през целия ден. При умерена уптореба на смартфона, батерията може да издържи няколко дни с едно зареждане. Статистиката от лабораторията на Honor потвърждава, че с едно заредждане на батерията можете да получите 32 часа непрекъснато възпроизвеждане на видеоклипове, 36 часа 4G разговори и 65 часа разговори по телефона. Недостатъкът на Huawei Honor 9A е,че не поддържа безжично или бързо зареждане, което означава,че ще отнеме известно време за пълното презареждане на батерията. Опцията, която ще ни изненада е обратното зареждане на смарт аксесоари от батерията на Honor 9A  чрез OTG кабел.

Сервиз на Huawei Honor 9A Варна

Производителност
Huawei Honor 9A разполага с 64GB място за съхранение, 3GB RAM, работи с 8-ядрен чипсет Cortex-A53 (MediaTek MT6762 Helio P22) и е под управлението на Android 10 и собственият Magic UI 3.1 на Honor. Изборът от приложения е ограничен поради причината,че Huawei не пoддържа Google Mobile Services (т.е. няма Google Play Store и Google Maps). Huawei Honor 9A се справя добре с гледане на видеоклипове и стартиране на приложения, но ако целта ви е да играете игри като PU BG и Fortnite  – Honor 9A ще ви разочарова.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 9A, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor 9A

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service