Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

 

Сервиз на Huawei Honor 8s Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor 8s
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor 8s
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor 8s
 • смяна на батерия на Huawei Honor 8s
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor 8s
 • смяна на микрофон на Huawei Honor 8s
 • смяна на слушалка на Huawei Honor 8s
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor 8s
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor 8s
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Honor 8s
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor 8s
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor 8s
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor 8s

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor 8s
 • премахване на passcode на Huawei Honor 8s
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor 8s
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor 8s
 • премахване на huawei account на Huawei Honor 8s

Разкодиране на Huawei Honor 8s

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 8s – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor 8s Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor 8s

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 8s

Описание

Дизайн
Huawei Honor 8s се предлага с текстуриран матов гръб, заедно с гладка повърхност, която компанията нарича „дизайн с двойна текстура“. Освежаващо е да се види това, като се има предвид, че в днешно време смартфоните са свързани с градиентни и лъскави задни панели. Huawei Honor 8s разполага 5.71-инчов екран и заоблен прорез, в който се помещава 5MP камерата, а високоговорителят за повикване е разположен над него. Вдясно получаваме клавиша за сила на звука и бутоните за захранване, а отляво намират слотовете за карти с двойна SIM и microSD карта. Горната част е мястото, където можете да намерите 3,5-милиметровия аудио порт и шумопотискащия микрофон. Стандартният високоговорител, micro USB портът и основният микрофон се намират в долната част. Обърнете се на гърба му и ще откриете единичния 13MP шутър, разположен в зоната с гладка текстура, заедно със светодиодната светкавица.

Дисплей
Що се отнася до дисплея, 5,71-инчовият екран е с HD IPS панел, който дава добри и ярки цветове, като може да се използва под пряка слънчева светлина при максимална яркост. От гледна точка на качеството на звука, не очаквайте много тук, тъй като това е устройство от начално ниво. Високите и средните стойности са налице, но ниските стойности не съществуват.

Сервиз на Huawei Honor 8s Варна

Камера
Потребителският интерфейс на камерата е опростен и се предлага с няколко функции като светкавица, настройки, красота, снимка, видео, режим Pro, панорама и HDR. Започвайки с 13MP задна камера произведените снимки са съвсем прилични, ако има добро или естествено осветление. Остротата и точността на цветовете са добре, докато динамичният обхват също е добър. За 5MP качеството е добре при добро осветление и при снимки при слаба светлина. Това, което ми харесва тук, обаче е, че когато флашът е настроен на автоматично, първоначално черният интерфейс става бял, за да действа като екранна светкавица за потребителите. Honor 8s може да заснема до 1080p 30fps видео; Предлагам обаче да използвате статив или монопод, когато записвате, тъй като няма стабилност на видеото.

Софтуер
Huawei Honor 8s работи на EMUI 9.0, базиран на операционна система Android 9 Pie. Потребителският интерфейс говори сам за себе си. Той е опростен и по подразбиране няма чекмедже за приложения, което означава, че всички приложения се намират на началната страница. Можете също така да скриете прореза, ако не ви харесва, което е добре. Предварително инсталираните приложения включват Party Mode, където можете да се свържете с множество смартфони за синхронизиране на музика, HiCare, AppGallery, Honor Store и Ride Mode. Има и някои полезни приложения като Facebook, Netflix, Messenger, Camera360, Agoda и Booking.com. От 32 GB място за съхранение можете да съхранявате до 25,3 GB документи, филми, музика, видео и игри, което е доста прилично.

Сервиз на Huawei Honor 8s Варна

Производителност
Захранването на Huawei Honor 8s е чипсетът Helio A22 плюс графиката PowerVR GE8320 и 2 GB RAM. Изпълнението на основните задачи, като сърфиране в мрежата и социалните медии, видео стрийминг и навигация в приложения, е безпроблемно. Игри като Mobile Legends и PUBG Lite могат да се изпълняват с 30 кадъра в секунда и повече; обаче тежките графични игри като Honkai Impact 3 и Asphalt 9 Legends не са за него. Това се очаква за смартфон, който има GPU от начално ниво, така че не се тревожете, тъй като все още можете да играете леки до умерени игри, стига да не е настроен на най-високите графични настройки.

Сервиз на Huawei Honor 8s Варна

Свързаност и батерия
Основна свързаност като dual-SIM, 4G LTE, WiFi, Bluetooth и GPS са налице. За сензорите тук липсва много, включително жироскопа, което е полезно, ако играете игри с добавена реалност като Pokemon Go или Harry Potter: Wizards Unite. При тест на батерията, устройството даде 11 часа и 20 минути, което е доста прилично за смартфон с батерия с 3.020 mAh. При тест за видео цикъл (1080p филм, 50% яркост, 50% звук, самолетен режим, със слушалки), който показва, че Honor 8s е продължил 12 часа и 15 минути, което е впечатляващо предвид капацитета на батерията. Зареждането на устройството отне почти 2 часа, преди да достигне 100%, което се очаква, тъй като няма технология за бързо зареждане.

Сервиз на Huawei Honor 8s Варна

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 8s, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor 8s

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service