Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Honor 10 Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor 10
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor 10
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor 10
 • смяна на батерия на Huawei Honor 10
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor 10
 • смяна на микрофон на Huawei Honor 10
 • смяна на слушалка на Huawei Honor 10
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor 10
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor 10
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Honor 10
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor 10
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor 10
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor 10

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor 10
 • премахване на passcode на Huawei Honor 10
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor 10
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor 10
 • премахване на huawei account на Huawei Honor 10

Разкодиране на Huawei Honor 10 .

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 10 – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor 10 Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor 10

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 10

Описание

Последните модели на Huawei от серията Honor са впечатляващи, и Honor 10 също е великолепен. Със своят иновативен дизайн, дисплей и камера става един от желаните смартфони на пазара. Плюсовете на модела са големият по размери скенер за пръстови отпечатъци, камерата, която е с доста възможности и това че задният панел е удебелен и огледален. Като недостатъци могат да се отбележат че не разполага със слот за microSD-κарти, няма защита срещу вода и животът на батерията е не чак толкова продължителен. Huawei успява да се наложи на пазара и да си заеме водещи позиции при съответните най-желаните марки като предлага интригуващи функции, в комбинация с не чак толкова високи цени на устройствата. Екранът е със съотношение на страните 18:9.

Сервиз на Huawei Honor 10 Варна

Дизайн и дисплей

Дисплеят е Full HD+. Апаратът разполага и с 3,5 мм жак за слушалки. Компанията  Huawei е заложила на красивият дизайн на модела. LCD дисплеят  с Full HD+  е голям – 5,84-инчов, с резолюция 1080 x 2280 pixels и съотношение на страните 19:9. Въпреки това че размерът е такъв, това не пречи на устройството да е удобно за захват. На задният панел има положено стъкло, което е изградено от 15 слоя. Те спомагат за ефекта то да преплита светлинните лъчи. Моделът има от долната страна USB-C-порт, а от дясната старна – бутон за сила на звука. Сензорът за пръстови отпечатъци е с преработен дизайн и вече не е изпъкнал, това го прави равен с дисплея. Той също спомага за комфортният захват. Положението му е под стъклото на задният панел, но това не пречи на работата му. Устройството разполага и с функция за лицево разпознаване, която е скоростна и надеждна, и работи независимо под какъв ъгъл е застанал човек. Екранът е наситен с ярки, ясни цветове, а размерите на резолюцията са едни от максималните. Можете да модифицирате горната част на телефона като сложите черна лента.

Сервиз на Huawei Honor 10 Варна

Батерия

Батерията е 3400mAh, с продължителност около цял ден, поддържа бързо зареждане, с пълно заряд на устройството за около 2 часа, но не и безжично зареждане.

Камера

Основната камера е двойна с основен сензор – 16 MP и бленда f/1.8, и допълнителен сензор – 24 MP B/W и бленда f/1.8. Селфи камерата е 24mp-ова, с бленда f/2.0. Задната камера прави изключителни снимки, които са детайлни, ясни и ярки. Технология за изкуствен интелект подообрява автоматично направените от вас кадри. Софтуерът по условие създава перфектните снимки чрез настройка на подходящата осветеност и фокус. Ценното е че ако реално не Ви допадат допълнителните настройки, можете да ги премахнете. При селфи камерата интригуващото е че има пет нива на осветеност, които може лично да се коригират. Камерата разполага с режимите “Портрет”, “bokeh”, чрез които можете да размажете задния фон на кадъра и ефект красота с десет разнообразни филтъра.

Сервиз на Huawei Honor 10 Варна

Операционна система и интерфейс

Идва с Android 8 Oreo, интерфейс Emotion UI. Забелязват се разлики в сравнение с други смартфони, които разполагат с Android. Използвани са най-новите Android 8.1 Oreo и Huawei, Emotion UI 8.1. Изключително иновативен и модерен интерфейс с различна визия и функционалност. Можете да коригирате и модифицирате основната визия на менюто и множество други настройки по Ваше усмотрение. За да стартирате дадено приложение трябва да преминете през основния екран, не разполага с икона за приложенията. По отношение на гледането на видео, възпроизвеждането на клипове, филми и игри, моделът е изключително функционален. Приятно изживяване, с висока производителността, бързото зареждане, свежестта на дисплея допринасят за предпочитаността на устройството на пазара. За съжаление разполага само с един високоговорител и той се намира в долната част и това го прави лесно заглушим.

Сервиз на Huawei Honor 10 Варна

Процесор
Най-новият и най-големият чипсет е въведен в Honor 10  –  Hisilicon Kirin 970. Не се наблюдават никакви забавяния или проблеми при работа с телефона. Има две възможности за оперативна памет – 4 и 6GB RAM. Основната памет е или 64GB или 128GB. Недостатък е че не разполага с microSD-слот, което води до изводът че трябва да заложите на по-големия капацитет, тъй като няма как да го увеличите.
Ако желаете да си закупите не чак толкова скъп смартфон, но пък той да е с прилично мощна камера, интригуващи функции и разчупен дизайн, Honnor 10 е правилният избор.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 10, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor 10

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service