Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Honor 6A Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor 6A
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor 6A
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor 6A
 • смяна на батерия на Huawei Honor 6A
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor 6A
 • смяна на микрофон на Huawei Honor 6A
 • смяна на слушалка на Huawei Honor 6A
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor 6A
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor 6A
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Honor 6A
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor 6A
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor 6A
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor 6A

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor 6A
 • премахване на passcode на Huawei Honor 6A
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor 6A
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor 6A
 • премахване на huawei account на Huawei Honor 6A

Разкодиране на Huawei Honor 6A

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 6A – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor 6A Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor 6A

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 6A

Описание

През последните няколко години Honour си е направила име за продажба на достъпни, но мощни и добре оборудвани смартфони.Дъщерното дружество на Huawei следва същата линия на мислене и за своя Honor 6A. 5-инчовият смартфон принадлежи към обхвата на устройства с входно ниво и предлага HD дисплей, 13-мегапикселова камера с автофокус за фазово откриване, Wi-Fi 802.11b / g / n, LTE и 16 GB съхранение в случая е 8,2 мм (~ 0,32 инча) тънък и е изработен от алуминий и пластмаса. Вътре той се захранва от окт-ядрото SoC Qualcomm Snapdragon 430, 2 GB RAM и Android 7.0.

Сервиз на Huawei Honor 6A Варна

Honor 6A използва сравнително бърз OctC-core SoC, Qualcomm Snapdragon 430 процесор, който в съчетание с 2 GB RAM осигурява гладка работа. Смартфонът може да бъде разширен чрез хибриден слот за Nano-SIM или microSD карта. Ако искате да използвате две Nano-SIM карти в телефона, ще трябва да се откажете от слота за microSD и да направите това с наличното хранилище. Имайте обаче предвид, че от 16 GB вътрешно хранилище, Honor 6A разполага само с 8,3 GB.

Вътрешното хранилище може да бъде разширено с microSD карта с до 128 GB, но можете да поставяте само снимки и други медийни файлове на картата с памет. Има и още няколко неща, които трябва да бъдат приети: Вместо лесен за използване USB порт тип-C, телефонът има само микро-USB порт с 2.0 скорост. Също така няма да намерите датчик за пръстови отпечатъци на Honor 6A, въпреки че Lenovo Motorola Moto G5 показва, че това може да бъде включено в устройство с входно ниво.

Сервиз на Huawei Honor 6A Варна

Софтуер

Honor 6A има текуща версия на операционната система на Google: Android 7.0 Nougat. Производителят също така е добавил своя добре познат интерфейс EMUI, версия 5.1. Има само няколко софтуерни допълнения, което е добре, имайки предвид доста малкото налично хранилище. Освен стандартните приложения на Google, като Chrome, YouTube и Галерия, телефонът разполага и с някои полезни инструменти, включително приложението за поддръжка Huawei HiCare, което е инструмент за архивиране на данни и инструментариум за SIM.

Honor е малко небрежен по отношение на сигурността за 6А. Той разполага с вирусен скенер от Avast, който се включва от фабрика, който може да бъде намерен под “Сигурност и поверителност” и автоматично се актуализира редовно. Обектите за сигурност на Android обаче не са актуални в момента на пускането на апарата.

Сервиз на Huawei Honor 6A Варна

Комуникация и GPS

Honor 6A поддържа GSM, UMTS и LTE. Производителят обаче не е разработил какви канали използва, за да комуникира и колко бързо да се качват и изтегляния – цялата информация, която получавате от спецификационния лист е “LTE”. Но SoC не може да поддържа по-високи от LTE cat. 4 (сваляния до 150 MBit / s).

Wi-Fi на Honor 6A е ограничен до мрежата от 2.4 GHz с 802.11 b / g / n, но все пак върши добра работа. Той получава данни със скорост до 52.9 MBit / s и ги предава почти толкова бързо на 51.2 MBit / s. Honor 6A поддържа Bluetooth 4.1, но не и NFC.

GPS модулът на Honor 6A успява да открие доста бързо и точно в рамките на 5 метра (~ 5,5 ярда) както на закрито, така и на открито.

В сравнение с професионалната навигационна система Garmin Edge 500, Honor 6A може да поддържа приложенията, които изискват вашата позиция много добре с този GPS модул.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 6A, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor 6A

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service