Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на Huawei Honor 7X Варна

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Honor 7X
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Honor 7X
 • смяна на USB-конектор на Huawei Honor 7X
 • смяна на батерия на Huawei Honor 7X
 • смяна на аудио жак на Huawei Honor 7X
 • смяна на микрофон на Huawei Honor 7X
 • смяна на слушалка на Huawei Honor 7X
 • смяна на високоговорител на Huawei Honor 7X
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Honor 7X
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei  Honor 7X
 • подмяна на основна платка на Huawei Honor 7X
 • ремонт по основна платка на Huawei Honor 7X
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Honor 7X

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Honor 7X
 • премахване на passcode на Huawei Honor 7X
 • отключване на gmail-account на Huawei Honor 7X
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Honor 7X
 • премахване на huawei account на Huawei Honor 7X

Разкодиране на Huawei Honor 7X 

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Honor 7X – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на Huawei Honor 7X Варна

Производител: Huawei
Модел: Honor 7X

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Honor 7X

Описание

Huawei се върна на чертожната дъска и се появи с наследник: Honor 7X. Новият телефонен пакет включва нов процесор и актуализиран дизайн, внушавайки още по-голяма стойност в това, което вече е едно от най-завладяващите бюджетни предложения на пазара.

И все пак, марката Honor на Huawei е намерила начин да намали цената на 6X, подбивайки най-силните конкуренти на компанията със значителна разлика.

Дизайн

Облечен в алуминиев мат, Honor 7X следва и подобрява естетиката на своя предшественик. Устройството използва спортни извити ръбове и наклонено 2,5-милиметрово стъкло, за да създаде безпроблемен контур от лицето до гърба. Това определено е първокласно усещане за цената.

Сервиз на Huawei Honor 7X Варна

Въпреки това, Honor 7X има едно предимство, което ще се постараете да намерите на тази цена: дисплей от 18: 9. 5.5-инчовият екран на Honor 6X е нараснал до 5,9 инча при този нов модел. Това е така, защото на този голям екран,  7X се чувства по-скоро като братовчед на Huawei Mate 10 Pro.

5.9-инчовият 2160 x 1080 LCD екран на Honor 7X не разочарова.Клиповете изглеждат добре на панела, със солиден контраст и добра видимост от много ъгли. Honor предоставя универсално превключване в настройките, за да показва всички приложения в 18: 9, като предупреждава, че проблемите със съвместимостта могат да възпрепятстват някои приложения да се показват правилно. 

Сервиз на Huawei Honor 7X Варна

Когато най-накрая използвате всеки инч от екрана, съдържанието изглежда по-завладяващо. Какъв малък панел просто се стопи, когато гледате видеоклип и в тези моменти, Honor 7X наистина се чувства три до четири пъти по-скъп, отколкото е.

Honor 7X възпроизвежда 105,5% от пространството sRGB и вкара Delta-E резултат от 0,38, показвайки реалистични и точни оттенъци. (Номерата Delta-E по-близо до нула са по-добри.) Honor 7X не разполага с множество режими на дисплей, предлагащи различни цветови профили, нито пък с вида пренасищане, нещо което предлагат много от последните смартфони.

Сервиз на Huawei Honor 7X Варна

Тялото е изработено от метал, а стъклото отпред има 2.5D изкривен ефект, който идеално се смесва със заоблените страни на телефона. Гърбът на Honor 7X е плосък, с матово покритие. Има и бърз сензор за пръстови отпечатъци, на лесно за намиране място, вдлъбнат и скосен. В горния ляв ъгъл има два ясно изразени обектива на камерата.

Удобството в ръцете е изключително и Honor успя да избегне и общия проблем с хлъзгането. Дори и с лек захват, Honor 7X пак няма опасност, че ще избяга от ръката ви. Има 3,5 мм жак за слушалки и се намира до порта MicroUSB за зареждане. Той е с добри двойни камери.

Благодарение на споделянето на същия потребителски интерфейс на Android на Huawei, приложението на камерата на Honor 7X ще бъде познато на всеки, който е използвал Huawei P10 или Mate 9. Приложението е просто, логично и изпълнено с функции. При плъзгане наляво, се появява списъка с опции, а надясно са различните режими на камерата. Иконите за специални функции са показани в горната част на екрана.

Основната леща с диаметър f / 2,2 има 16-мегапиксела, но вторият обектив има само 2-мегапиксела. Втората камера не се занимава изключително с монохромни, за разлика от много телефони Huawei, но двойните камери работят заедно, за да създадат ефекта на bokeh или размазване. Софтуерът също е променен, за да ускори фокусирането и да подобри ефективността при слаба светлина.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Honor 7X, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Honor 7X

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service