Добре дошли в gsm сервиз Варна – Добре дошли в gsm сервиз Варна
0893620963
Skyfon Service град Варна
 

 

 

Сервиз на HTC U12 Life Варна

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC U12 Life
 • смяна на високоговорител на HTC U12 Life
 • смяна на микрофон на HTC U12 Life
 • смяна на клавиатура на HTC U12 Life
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC U12 Life
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC U12 Life
 • Смяна на Звънец на HTC U12 Life
 • Смяна на Лентов кабел на HTC U12 Life
 • Смяна на Камера на HTC U12 Life
 • Смяна на Капак батерия на HTC U12 Life
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC U12 Life
 • Отключване на HTC U12 Life
 • и други услуги

Разкодиране на HTC U12 Life

Тест, диагностика и профилактика на HTC U12 Life – ЦЕНА 15-20лв.

Сервиз на HTC U12 Life Варна

Производител: HTC
Модел: U12 Life

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC U12 Life

Описание

Сервиз на HTC U12 Life Варна

HTC U12 Life се чувства като създаден от нулата. Във вакуум. Това е странно устройство, което е малко трудно да се опише. Той не споделя толкова много общи неща с предшественика си U11 Life и не толкова със своя съименник U12 Plus. Той премахва HTC скобите като Edge Sense и Sense Companion – идва с това, което HTC нарича “Light Sense” оставяйки го да се чувства малко кух отвътре.

В сравнение с U11 Life, HTC U12 Life издърпва IP рейтинга, въвежда отново 3,5-мм жак за слушалки, изменя технологията на дисплея, намалява разделителната способност на фотоапарата и значително намалява размера на екрана. Това е до някъде странно. 

Сервиз на HTC U12 Life Варна

Дисплей
Екранът на HTC U12 Life измерва 6,0 инча на диагонала, в сравнение с 5.2-инчовия панел, открит в U11 Life. U12 Life разполага с панел за нискотемпературен поликристален силикон (LTPS), за разлика от IPS LCD на U11 Life. Всичко се отнася за намалената консумация на енергия. Благодарение на различното съотношение (от 16: 9 до 18: 9), разделителната способност се увеличава леко до 2 160 x 1 080 пиксела, но поради по-големия екран, плътността на пикселите спада незначително от 423 ppi до 402 ppi.

Сервиз на HTC U12 Life Варна

Дизайн
Езикът на дизайна на течния повърхностен слой на U11 Life все още е в сила тук, но изглежда, че има пиксел, който се изхвърля за добра мярка. HTC избра акрил тук за нещо по-скъпо, като Gorilla Glass. Има малки парчета от метал в акрилната ламарина, за да се създаде нова хапка на дизайна: “хибридно отлагане на оптичния спектър”. Това звучи страхотно и всичко, но всичко, което може да се кажа е, че е блестящо и хубаво. 

Две-трети от телефона са гравирани с “3D Ultra Stripes” за по-добро сцепление и по-малко пръстови отпечатъци. Промените в дизайна действат като рекламирани и правят чудесен звук. HTC U12 Life разполага с Moonlight Blue и Twilight Purple. И двата варианта се променят в зависимост от околната среда и от това, което отразяват, като преминават от ярко синьо и сребро в дълбок флот и лилаво.

Сервиз на HTC U12 Life Варна

Хардуер: Повторно въвеждане на 3,5 мм жак за слушалки се наблюдава тук. HTC очевидно вече разбира, колко непопулярно е решението за преминаване към USB Тип С или безжично аудио при повечето хора и разумно реши да го върне обратно. HTC потвърди, че няколко други предстоящи устройства ще последват примера, но никой не е готов да гарантира, че ще се върне, за да остане на всички HTC телефони. U12 Life добавя хибриден слот за двойна SIM карта, в която можете да добавите microSD карта, ако имате нужда от допълнително съхранение, това е хубаво надграждане от U11 Life. Имате същия стерео високоговорител и включени в кутията слушалки и разбира се поддържат обичайното Oreo аудио. 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC U12 Life, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC U12 Life

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

За контакти:
Варна, бул. Владислав Варненчик 55
0893 620 963


Footer brands Skyfon service